Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-06 09:41:00

Expanscience laboratuvarları’nda Covid-19

Türkiye’de Mustela markası ile faaliyet gösteren Expanscience Laboratuvarları, Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeniyle Fransa’da el dezenfektanı üretimine başladı. Şirket ayrıca planladığı bir dizi eğitim ve sosyal etkinliklerle de sağlık profesyonellerine ve ebeveynlere destek veriyor.

 

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeniyle yaşanan bu zor günler, pozitif bağlılık ve dayanışmanın hepimiz için ne kadar değerli olduğunu bizlere hatırlattı. Toplumsal ve çevresel alanlarda genel fayda sağlamayı iş modelinin merkezine koyan Expanscience Laboratuvarları, hiçbir endüstrinin fayda ve zarar açısından tek yönlü ilerleyemediğinin bilinciyle Covid-19 virüsü nedeniyle dünya çapında yaşanan zor günler için yaptığı çeşitli çalışmalarla hem çalışanlarına hem de çevresine destek vermeye devam ediyor.

El Dezenfektan Jeli Üretiyor

Doğaya ve topluma karşı olan yüksek sorumluluk bilinciyle dünyaya dokunan Expanscience Laboratuvarları, Fransız hükümetinin yetki kararnamesi çerçevesinde, Fransa'nın Eure-et-Loir bölgesindeki üretim, araştırma ve geliştirme tesisindeki ekiplerinin uzmanlıklarından faydalanarak, el dezenfektan jeli üretimine başladı. Ürün Fransız sağlık profesyonellerine Covid-19 virüsüyle mücadelelerinde destek verecek.

Sağlık Profesyonellerine Destek

Ekonomiye, sosyal hayata ve en önemlisi sağlığa verdiği zararla Covid-19 büyük bir belirsizliği de beraberinde getirirken bu süreçte çevresine destek olmayı önceliği haline getiren Mustela sürekli yıkanmaktan dolayı elleri kuruyan sağlık profesyonellerine temizleyici ve nemlendirici ile medikal malzeme gönderimleri yapıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.