Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-16 10:21:00

Aksa Elektrik’ten koronavirüs mücadelesine maske desteği

Çoruh ve Fırat Bölgelerinde 9 il ve 101 ilçede yaklaşık 2,3 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, koronavirüsle mücadele kapsamında devletin uyguladığı önlemlere ek olarak 87 Müşteri Hizmet Merkezinde hem çalışanların hem de vatandaşların can sağlığını korumak adına maske dağıtımı gerçekleştiriyor.

Toplumsal sağlığı korumak adına sosyal izolasyon kurallarına özen gösteren Aksa Elektrik, kamuya açık alanlarda maske kullanımının zorunlu hale gelmesi üzerine Müşteri Hizmet Merkezlerinde uyguladığı önlemlere ek olarak ücretsiz maske dağıtımına da başladı. Aksa Elektrik hem çalışanların hem vatandaşların sağlık açısından güvenliğini sağlamak adına Müşteri Hizmet Merkezlerine maskesiz gelen abonelerine kapıda ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştiriyor.

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de Aksa Çoruh Elektrik; Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli’de Aksa Fırat Elektrik markalarıyla hizmet veren Aksa Elektrik, ücretsiz maske dağıtımı için bu illerde hizmet sağlayan toplamda 87 Müşteri Hizmet Merkezi’ni hazır hale getirdi.

Müşteri Hizmet Merkezlerini düzenli olarak antibakteriyel malzemelerle temizleyen ve hijyeni sağlamak amacıyla dezenfektan bulunduran Aksa Elektrik, sosyal mesafeyi korumak amacıyla ofis içinde aynı anda hizmet alan müşteri sayısını kontrollü olarak belirliyor ve düzenli olarak çalışanlarının ve müşterilerinin ateşlerini ölçerek tüm önlemleri uyguluyor.

Aksa Elektrik geçtiğimiz günlerde ise, koronavirüs salgını sebebiyle abonelerini Müşteri Hizmet Merkezlerine gitmek yerine dijital kanallar üzerinden işlem yapmaları için de bilgilendirmede bulunmuştu. Şirketten yapılan açıklamada, www.coruhaksa.com ve www.firataksa.com web adresleri ile e-devlet üzerinden Ön Abonelik Başvurusu, Ön Abonelik Fesih Süreci, Borç Sorgulama, Ödeme Kanalı Sorgulama, Fatura Ödeme ve Bilgi Güncelleme ile talep ve şikayetlerin zahmetsizce yapılabileceğinin altı çizilmişti.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.