Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-22 13:03:00

Emirates müşteri ve çalışanlar için güvenlik tedbirlerini arttırıyor

Emirates çalışanlarının ve yolcularının sağlık ve güvenliğini korumak için hem havaalanında hem de uçakta uyguladığı koruyucu tedbirleri arttırıyor. Yolcularla doğrudan teması olan tüm kabin ekibi, biniş kapısı görevlileri ve yer hizmetleri personeli artık maske ve eldivenlerin yanı sıra üniformalarının üzerine giyecekleri koruyucu tek kullanımlık önlük ve bir güvenlik siperliği de dahil kişisel koruyucu donanım (KKD) kullanacak.

Dubai Uluslararası Havaalanında, tüm müşterilerin ve çalışanların eldiven ve maske takması zorunludur. Termal tarayıcılar havaalanına adım atan tüm yolcular ve çalışanların ateşini ölçmektedir. Seyahat edenlerin check-in ve uçağa biniş sırasında gerekli mesafeyi korumalarına yardımcı olmak için zemine ve bekleme alanlarına fiziksel mesafe işaretleri yerleştirilmiştir.

Havaalanı ekibi ayrıca, gişede etkileşim sırasında hem yolcuların hem de çalışanların güvenliğini sağlamak için her check-in masasına koruyucu bariyerler yerleştirmiştir.

Uçakta Emirates’in uçuşlarında fiziki mesafe protokollerine uymak için bireysel yolcular veya aile grupları arasında boş bırakılması gereken koltuklar önceden belirlenmiştir.

Emirates ayrıca, sağlık ve güvenlik sebepleriyle uçak içi hizmetlerinde değişiklik yapmıştır. Yemek servisi sırasında ekip ve müşteriler arasında teması azaltmak ve etkileşim riskini asgariye indirmek için yiyecek ve içecekler bento tarzı paketlerde sunulmaktadır. Müşterilere tek kişilik paketler içinde sandviçler, meşrubatlar, atıştırmalıklar ve tatlılar ikram edilmektadir.

Aynı şekilde, virüsün temasla yayılması riskini azaltmak için dergiler ve diğer basılı okuma materyalleri geçici olarak kaldırılmıştır. Şu anda uçuşlarda kabin/el bagajı kabul edilmemektedir. Yolcunun beraberinde kabine alabileceği eşyalar diz üstü bilgisayar, el çantası, evrak çantası veya bebek eşyaları ile sınırlıdır. Tüm diğer eşyaların check-in sırasında teslim edilmesi gerekmekte olup, Emirates kabin bagaj hakkını müşterilerin check-in sırasında teslim edebilecekleri bagaj hakkına ekleyecektir. Müşterilerin maske ve eldivenlerini check-in işlemlerinden başlayarak uçaktan inene kadar tüm yolculukları süresince takması zorunludur.

Tüm Emirates uçakları her yolculuktan sonra Dubai’de kapsamlı bir temizlik ve dezenfeksiyon sürecinden geçirilecektir


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.