Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-15 12:33:00

Six Senses Kaplankaya, Şef Simon Winchester ‘ın modern yorumlarıyla mutfağına lezzet katıyor

Sağlıklı yaşam rutinini bütünsel bir yaklaşımla ele alan; spa merkezi, çocuklara özel aktiviteleri, sürdürülebilirlik ve wellness odaklı servisleri ile Conde Nast ve Travel & Leisure ödüllerine layık görülen resort, iddialı mutfağıyla ve farklı konsept restoranlarıyla lezzet tutkunlarının da vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor.

Michelin yıldızlı restoranlardan Six Senses Kaplankaya’ya uzanan eklektik bir lezzet yolculuğu: Şef Simon Winchester

20 yılı aşan kariyeri boyunca Hong Kong’dan Katar’a, Vietnam’dan Turks & Caicos’a, Mısır’dan İngiltere’ye, Suudi Arabistan’a ve Kıbrıs’a birbirinden çok farklı coğrafyalarda Michelin yıldızlı restoranların mutfaklarını yöneten Şef Simon Winchester, yemek tarzını “global etkiler barındıran modern Avrupalı” olarak tanımlıyor. İnovatif bir şef olarak tanınan Winchester, “Uzun yılardır çok büyük otel zincirlerinde, farklı kültürlerden gelen insanların oluşturduğu ekiplere liderlik ediyorum. Bu süreçte kendi yemek stilimi çalıştığım bölgelerin lokal tatlarına adapte etmeyi öğrendim. Malzemeleri modern bir kompozisyon içinde, ancak geleneksel öğeleri de dahil ederek sunmayı seviyorum” diyor.

Kendisini bir takım oyuncusu olarak gördüğünü dile getiren Şef Winchester, büyük otel zincirlerinde mutfağın dışındaki operasyonel süreçlerde de sorumluluk almaya alışkın olduğunu belirtiyor. Organizasyon, bütçe yönetimi, kaynak yönetimi ve ekip eğitimi konusunda tecrübeli bir isim olmasıyla dikkat çeken Simon Winchester, Six Senses Kaplankaya resort bünyesinde hem göze, hem damağa hitap edecek sağlıklı gurme lezzetleriyle misafirlere ”Eat with Six Senses” deneyimi yaşatıyor.

Birçok kişi için klasikleşen tatilde sağlıksız beslenme rutinini tam tersine çeviren Six Senses Kaplankaya, Şef Winchester’ın yemeğe olan tutukusuyla ve dokunuşlarıyla birleştirdiği “Eat with Six Senses” programlarıyla misafirlerine tatil sonrasında da uygulayabilecekleri sağlıklı, dengeli ve sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı sunuyor. Six Senses Kaplankaya, mutfağında kullanılan her malzemenin ve kullanılan her yöntemin “sağlıklı, sürdürülebilir ve doğal” olması konusunda gösterdiği hassasiyetle, “Eat with Six Senses” anlayışının hem insan sağlığına hem doğaya değer katar hale gelmesini sağlıyor.

Bodrum’a Araçla 45, Deniz Yoluyla 25 Dakika Mesafede

Klasik tatil anlayışının ötesine geçen Six Senses Kaplankaya, 66 Yamaç Villası, 75 otel odasını ve 6 adet süiti de içeren 141 odası, üç ve beş yatak odalı rezidanslarıyla kusursuz bir hizmet sunuyor. Six Senses Kaplankaya’ya Milas-Bodrum Uluslararası Havalimanı'ndan araçla 45, deniz yoluyla 25, helikopterle 10 dakikalık bir yolculuk yaparak ulaşım sağlamak mümkün. Alternatif olarak İzmir Uluslararası Havalimanı tercih edilebiliyor. Six Senses Kaplankaya, Adnan Menderes Havalimanı’na da araçla yaklaşık 105 dakikalık mesafede bulunuyor.

Dünyanın eski yedi harikası arasında yer alan Efes Antik Kenti ve Halikarnas Mozolesi, Artemis Tapınağı, Iasos, Mindos, Labranda, Didyma, Miletus, Herakleia gibi tarihi yerlere geziler, bölgedeki otantikköylere ziyaretler, Bodrum koylarına ve Yunan Adaları’na özel tekne vehelikopter turları da Six Senses Kaplankaya’nın resort dışında sunduğu deneyimler arasında yer alıyor.

Kaynak:Effect BCW
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.