Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-06 09:27:00

A101’den ‘’Hayattan Ödün Verme’’ hastane destek ve dayanışma programı

A101 marketleri, COVID19 ile mücadeleye destek vermek amacıyla Türkiye çapında 37 pandemi hastanesinde ‘’Hayattan Ödün Verme’’ Hastane Destek ve Dayanışma Programını başlattı.
Program kapsamında hastanelerin ihtiyaç duyacağı hijyen ve temizlik malzemelerinin yanı sıra hastanede görev yapan sağlık personelinin ve hasta yakınlarının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri hastanelere ulaştırdı.
Dünya ile birlikte Türkiye’nin de içinde bulunduğu virüsle mücadele sürecini ilk günden itibaren büyük bir dikkat ve duyarlılıkla takip eden A101, bu zor dönemde en ön saflarda savaş veren sağlık teşkilatımıza destek oluyor.

Türkiye çapında belirlenen 37 pandemi hastanesine destek veren A101 aynı zamanda hastalık riskini göğüsleyerek toplum sağlığını korumak için özveriyle çalışan sağlık çalışanları ve hasta yakınlarının da günlük temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Destek paketi; çamaşır suyu, toz deterjan, yer temizleyicileri, sabun, şampuan, diş macunu, diş fırçası, ıslak havlu, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, süt, su, çay, kahve, kek gibi pek çok temel ihtiyaç ürünlerini içeriyor.

İhtiyaçların doğru bir şekilde belirlenebilmesi için öncelikle İstanbul’daki Şişli Etfal, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sultan 2.Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri ile görüşerek listeleri hazırladıklarını belirten A101 yetkilileri ‘’Covid19 ile mücadele sürecinde sağlık çalışanları ve hastanede kalan hasta yakınları bu süreçten en ağır şekilde etkilenmekteler. Bizler A101 ailesi olarak, bu zorlu süreci olabildiğince temel ihtiyaçlarından ödün vermeden atlatabilmelerine yardımcı olmak istedik. Hastanelerde sağlık çalışanları ve hasta yakınlarının temel ihtiyaçlarını karşılama adına hazırlıklarımızı yaptık. Hayattan Ödün Verme Programı ile yaygın lojistik ağımızı kullanarak pandemi hastanelerine ihtiyaçları ulaştırdık. A101 olarak Türkiye’nin iyileşme hareketinin parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz.’’ dedi.

A101, gönderdiği bu paketler ile 32 ilimizde toplam 37 pandemi hastanesine destek sağlamış oldu.


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.