Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-24 11:28:00

The North Face Sunar: Keşif Evi

The North Face evdeyken de keşfetmeye devam edebilmek için internet sitesi üzerinde yeni bir ‘Keşif Evi’ oluşturdu. The North Face arşiv videolarından antrenman derslerine, evde kalma tüyolarından, ev antrenman ürünlerine ve Covid-19 ile ilgili bilgilere kadar birçok içeriğe, yeni ‘Keşif Evi’nden ulaşılabilir.

The North Face internet sitesi üzerinden, Covid-19 salgını nedeniyle evde kalınılan bu dönemde spora ve keşfetmeye devam etmek için yeni birçok içerik sağlıyor. The North Face sporcularının macera ve başarı hikâyelerinden ilham alınabilecek birçok videonun bulunduğu arşiv ‘Keşif Evi’nden izlenebilir.

‘Keşif Evi’nde yer alan ‘Sporcularımızla Birlikte Evde Kal’ bölümünde şimdi ve gelecek için motivasyon, tüyo ve ilham verici paylaşımlar yer alıyor. The North Face sporcularından Alpinist Conrad Anker ve Kaya Tırmanışçısı Caroline Ciavaldini’nin çadır hayatı ve solo ekspedisyonlarda edindikleri deneyimlerini ve başa çıkma mekanizmalarını paylaşıyorlar.

The North Face ‘evde antrenman’ koleksiyonunun da yer aldığı ‘Keşif Evi’ni www.thenorthface.com.tr/kesfetmek adresinden ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.