Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-09 13:09:00

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi’nden sesli rehber mobil uygulaması

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi Bir Tık Uzağınızda!

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, yeni bir mobil uygulamayı devreye alıyor. Müze, Android ve IOS işletim sistemlerinde kullanılabilen “Tofaş Müzesi” uygulaması aracılığıyla, ücretsiz olarak müze ve içerisinde yer alan eserlerle ilgili bilgileri keyifli bir anlatım eşliğinde sunuyor.  Bu uygulamayla kültür ve tarih ile ilgilenen her yaştan kitleyi hedefleyen Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, çocukları da unutmuyor. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ve özel olarak hazırlanan bilgilendirici ve eğlenceli hikayelerle, günümüz otomobillerine uzanan yolculuğu herkesin her an, her yerden dinlemesine olanak sağlıyor.

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkmayan ziyaretçiler için kapılarını sanal ortamda açıyor. Android ve IOS işletim sistemlerinde kullanılabilen sesli rehber uygulaması; App Store ve Google Play Store üzerinden Türkçe ve İngilizce olarak indirilip dinlenebiliyor. Uygulamanın Türkçe versiyonu “Tofaş Müzesi”, İngilizce versiyonu ise “Tofaş Museum” başlığı altında yer alıyor. Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, ücretsiz olan sesli rehber uygulamasıyla, tarihe tanıklık eden ulaşım araçlarını sanal anlatımlarla dinleyicilerine ulaştırmayı amaçlıyor. 

 

Farklı gezi seçenekleri

Geçtiğimiz yıl 90 bin ziyaretçiyi konuk eden Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi’ni, uzaktan dinleyebilecek ziyaretçiler, öğretici olduğu kadar eğlenceli hikayelerle müzeyi keşfetme imkanı elde ediyor. Müze gezisi “Sanal Rehber” yardımıyla seçilen hızlı tur kapsamında 35 dakikada, detaylı tur seçilerek ise yaklaşık 60 dakikada tamamlanabiliyor. Hızlı tur bölümünde, arabacılık ve otomotiv tarihindeki mihenk taşlarına özet niteliğinde bir yolculuk yapılırken; detaylı tur seçeneğinde ise bu bölümler daha uzun ve ayrıntılı olarak ele alınıyor.

 

Çocuklara özel tur!

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, çocukları da unutmuyor.  Bu uygulama sayesinde okullarına uzaktan eğitimle devam eden çocuklar müzeden de uzak kalmıyor. Çocuk ziyaretçiler için hazırlanan sesli rehber turu seçeneğinde, 20 dakikalık eğlenceli bir anlatım bulunuyor. Özel olarak tasarlanan anlatı seçeneğinde “İlk Oyuncak Araba”, “At Arabaları” gibi farklı konu başlıkları bulunuyor.

 

 

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.