Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-03 12:13:00

GİRVAK tüm etkinliklerini dijitale taşıyor

Girişimcilik Vakfı, tüm dünya ile birlikte Türkiye'nin de içinde bulunduğu bu zor süreci; girişimcilik ekosistemi, Fellow'ları ve tüm gençler için faydaya dönüştürmek üzere #DijitalEvimizGirvak projesini başlattı.
 
Girişimcilik Vakfı, #DijitalEvimizGirvak diyerek sadece girişimciler değil, tüm gençler için bu dönemi ilham günlerine dönüştürüyor. #DijitalEvimizGirvak kapsamında her gün Girişimcilik Vakfı'nın sosyal medya hesaplarından Fellow'ların ve mütevelli heyetinin ilham verici önerileri paylaşılıyor. 
  
Gtalks
Her iki haftada bir #Gtalks markası ile 20 dakikalık canlı; girişimcilik, hayat, teknoloji sohbetleri gerçekleşiyor. Sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan Gtalks'un kayıtları GİRVAK'ın Youtube kanalından da izlenebiliyor.
 
Gtalks Hostedby Fellow
#Gtalks Hosted by Fellow ile Fellow'lar, kendi uzmanlık alanları olan konularda online buluşmalar organize ediyor; kendi deneyimlerini Fellow'lara geri vererek yaygınlaştırıyorlar.
 
Gfounders
GİRVAK'ta Fellow/Alumni olan ve girişiminin MVP'si olan girişimciler, Fellow ve Alumni'ler ile #Gfounders'ta bir araya geliyor. 15 günde bir yeni bir girişim ve kurucusunu ağırlayan bu etkinlikte; girişimciler yaşadıkları farklı problemleri, süreçleri danışıyor, fikir almak istediği konuları dile getiriyorlar.
  
FellowUp
FellowUp etkinliği de online gerçekleşiyor. FellowUp'lar, ekosistemin önde gelen girişimcilerinin hikayelerini dinleyerek, kendi hayatlarına yön verecek ilhamı bulmaya devam ediyorlar.
 
IBM Skillsbuild
GİRVAK; IBM'in yetişkinlerin dijital ve profesyonel beceri gelişimini desteklemek amacıyla başlattığı SkillsBuild programı dahilinde gerçekleştirilen işbirliğiyle daha önce Fellow Programına başvurmuş ve 5'inci aşamaya kadar gelmiş tüm gençlere IBM Skillsbuild'in kapılarını açıyor. Eşsiz bir öğrenim platformu olan Skillsbuild ile evde kalmayı öğretici ve eğlenceli hale getiriyor.
 
 Gcoffee
#Gcoffee'de her sabah Zoom uygulaması aracılığıyla GİRVAK Fellow ve Alumni'leri kahvede buluşuyor, bu zor zamanları birlikte atlatmak, yanlızlaşmak yerine birlikte dayanışma içinde güne başlamak için kahveler hep beraber sanal olarak içiliyor.
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.