Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-20 09:28:00

Ege’nin en kapsamlı yapı dekorasyon fuarı kapılarını açıyor

İnşaat sektörünün en kapsamlı buluşması Bodrum’da başlıyor. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda kapılarını açıyor. Tatil sezonuna giriş yapmadan önce turistik işletmelerin tüm ihtiyaçlarının yanıt bulacağı fuarda banyo ve mutfak donanımlarından ev mobilyalarına, havuz ekipmanlarından bahçe mobilyalarına kadar dekorasyona dair her şey yer alacak.

Yerli ve yabancı turistin gözdesi Bodrum, gayrimenkul sektöründe yükselişe geçti. Ünlü tatil beldesi büyükşehirlere alternatif arayan inşaat firmaları içinde yeni rota olarak ön plana çıkıyor. Bölgede lüks konut projeleri, otel yatırımları ardı ardına gelirken, turizm ekonomisinin yanı sıra gayrimenkulde de önemli bir finansman ortaya çıkıyor. Bu kapsamda yapılan organizasyonlar ve fuarlar bir kat daha önem kazanıyor. 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda düzenlenecek ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ özellikle Ege’de sektöre önemli bir hareketlilik katacak. Fuar, sektör hizmet ve ürünlerinin sergilenmesinin yanı sıra üretici firmalarla, sektör profesyonellerini ve yatırımcıları bir araya getirecek.

Çatılarda Güneşten Elektrik Üretimi

Decoyap Bodrum bir fuardan daha fazlasını deneyimlemenize imkan sağlıyor. Çatılarda güneş enerjisi ile elektrik üretim teknolojilerinin de sergileneceği organizasyonda, artan elektrik faturalarından kurtulmak isteyen yatırımcılar ve ev sahipleri için önemli fırsatlar sunacak. Tadilatın hiç bitmediği Bodrum’ da yurt içi ve yurt dışından gelen satın almacılarla birlikte gerçekleşecek ticari faaliyetler, ülke ekonomisine ve tanıtımına önemli katkılar sağlayacak. Sektör profesyonellerini bir araya getiren fuarda iç yapı dekorasyon ürünlerinden iş makinalarına, aydınlatma sistemlerinden kapı, pencere ve dış cephe sistemlerine, ısı, su ve ses yalıtımından ısıtma ve soğutma ekipmanlarına kadar sektöre dair tüm ürün grupları yer alacak. Otel ve personel kıyafetleri 2020 koleksiyonlarının sergileneceği bir defile ile açılacak Decoyap Bodrum Fuarı, 22- 25 Ocak tarihleri arasında 13:00- 21:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.