Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-24 11:57:00

Sandoz Türkiye ‘En İyi İşveren’ konumunu yeniden ödülle taçlandırdı

Sandoz Türkiye, insan kaynaklarındaki başarılı uygulamaları ile Top Employers Institute tarafından verilen Top Employer “En İyi İşveren Ödülü”ne 2020’de ikinci kez layık görüldü.

Sandoz Türkiye, her yıl uluslararası çapta Top Employers Institute tarafından düzenlenen Top Employer ‘En İyi İşveren’ Ödülü’ne 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da layık görülerek, Türkiye’nin en iyi işveren şirketleri arasındaki yerini korudu. Sandoz böylece en çok çalışılmak istenen şirket ve “En İyi İşveren” olma hedefini bir kez daha doğruladı.

Novartis Grup Türkiye Başkanı ve Sandoz Türkiye Genel Müdürü Dr. Altan Demirdere ödülle ilgili “İnsan odaklı uygulamalarımızın ve stratejimizin odağına yerleştirdiğimiz ‘İlham alan, meraklı, unbossed’ şirket kültürümüzün, hepimiz için ayrıcalıklı bir çalışma ortamı yarattığını; 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da aldığımız bu ödülle tescillemiş olduk. Bundan sonrası için de çalışanlarımıza yönelik uygulamalarımızı mükemmelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sandoz Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Özge Benel Bozkurt Sandoz Türkiye olarak hayata geçirdikleri çalışan odaklı uygulamaların neticesinde, uluslararası standartlara göre değerlendirmeler yapan bağımsız bir kuruluş olan Top Employer Institute tarafından iki yıl üst üste “Top Employer” olarak ödüllendirildiklerini ve yaklaşımlarının karşılık bulmasının yine çalışan memnuniyetine pozitif yansımalarını gördüklerini belirtti. Ayrıca ‘En çok çalışılmak istenen şirket ve en iyi işveren’ olma hedefleriyle attıkları adımlarla doğru yolda ilerledikleri için mutlu olduklarını da ifade etti.

Sandoz Global CEO’su Richard Saynor ise “Global olarak Top Employer ‘En İyi İşveren’ olarak tanınmak, çalışanlarımızın potansiyellerini açığa çıkarıp gelişmesini sağlayarak, Sandoz'u çalışmak istenen bir kurum haline getirdiğimizin başarı ve kanıttır. Her bir çalışanımızın mevcutta ve gelecekte Sandoz’un bir parçası olduklarını gerçekten hissetmesini istiyoruz. Ancak bu şekilde ‘Hastalar için erişime öncülük etme’ amacımıza ulaşabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

 

5 kıtada ödüle layık görüldü

Top Employers Institute verdiği bu ödülle; Sandoz'un olağanüstü çalışan koşulları sağladığını, örgütün tüm seviyelerinde yeteneklerini geliştirdiğini ve İK uygulamalarıyla liderlik gösterdiğini, her zaman istihdam uygulamalarını optimize etmeye ve çalışanlarının gelişimini desteklediğini ortaya koydu.

 

Top Employers Institute, dünya çapındaki işverenlerin, çalışanlarına yönelik uygulamalarındaki mükemmeliyetini, uluslararası standartlara göre 10 ayrı kategoride değerlendiriyor.

Bir şirketin dünya çapında “En İyi İşveren” belgesini alabilmesi için şirket ağındaki 20 ülkenin yerel belgelerini almış olması gerekiyor. Sandoz Türkiye, Top Employers Institute tarafından onaylanan 29 ülkesi arasında yer alarak ‘En çok çalışılmak istenen şirket ve En iyi İşveren’ olma hedefini bir kez daha doğruladı. Sandoz’un sertifikalandırıldığı 29 ülke; Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çin, Kolombiya, Kosta Rika, Danimarka, Ekvator, Mısır, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Meksika, Hollanda Pakistan, Polonya, Rusya, İspanya, Güney Afrika, İsviçre, Tayland, Türkiye, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.