Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-16 10:33:00

Eau Thermale Avène Sprey ile ferahlığı hissedin

Sabun ve dezenfektandan yıpranmış ciltler için yatıştırıcı ve yumuşatıcı özellikleri ile en hassas ciltlere bile ferahlık veren Eau Thermale Avène Sprey 30 yıllık deneyimi ile tüm cilt bakımlarınızın tamamlayıcısı. 2020 yılı boyunca 30. yaşına özel indirimli fiyatıyla satışa sunulan Eau Thermale Avène Sprey’e 30 Nisan’a kadar ikinci ürüne ek yüzde 25 indirimli fiyatıyla sahip olabilirsiniz.

Pierre Fabre'nin bir numaralı dermokozmetik markası Eau Thermale Avène'in

mucizevi ürünü Eau Thermale Avène Sprey, 30’uncu yaşına özel avantajlı fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. Avène Termal Su, hassas, düşük toleranslı, alerjik ve kolay tahriş olan ciltler için kaynağından el değmeden alınarak şişeleniyor. Tahriş giderici özelliği ile yatıştırıcı bir etkiye sahip.

Birçok ciddi cilt problemi için yardımcı olan Eau Thermale Avène Sprey, yatıştırıcı özelliği ile cildinize sıktığınız anda bir ferahlama ve rahatlık hissi veriyor. Cilt kızarıklıklarında, kaşınma ve kesiklerde, dermatolojik müdahalelerden sonra iyileşmeye destek olma özelliğine sahip. Güneş ve diğer yanıklarda rahatlatıcı etkisi ile iyileşmeye yardımcı oluyor. Ağda, epilasyon, kimyasal peeling gibi uygulamalardan sonra da cildi yatıştırıyor. Spor sonrası ciltteki kızarıklığı gidermede etkili. Günlük bakımınızda ve makyaj sonrası sabitleyici, makyaj temizliği ve tıraş sonrasında rahatlatıcı olarak kullanabilirsiniz.

2020 yılı boyunca 30. yaşına özel indirimli fiyatıyla satışa sunulan Eau Thermale Avène Sprey’e 30 Nisan’a kadar ikinci ürüne ek yüzde 25 indirimli fiyatıyla sahip olabilirsiniz.

Eau Thermale Avène Sprey
30. Yıla Özel Eczane Satış Fiyatı: 
300 ml 62,40 TL – 150 ml 42 TL.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.