Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-27 15:27:00

Nuxe ile evde kendine iyi bakma rehberi

Tüm dünyayı saran koronavirüse karşı en etkili önlemlerin zorunda kalmadıkça evden çıkmamak, insanlarla mesafemizi korumak ve hijyen kurallarına uymak olduğunu biliyoruz.
Evde kaldığımız bu günleri daha keyifli ve verimli geçirmek için bizi takipte kalın, NUXE bakım önerileriyle buradayız!

Ayrıca cilt bakımına dair herhangi bir sorunuz olursa NUXE güzellik uzmanları sorularınızı cevaplamak için evlerinde bekliyor. Bize @nuxeturkiye Instagram hesabından ya da info.tr@nuxe.com üzerinden ulaşabilirsiniz!

Huile prodigieuse® çok amaçlı kuru yağ cildi ve saçları besler, onarır ve nemlendirir. Ürün görsellerine https://we.tl/t-JSN7LQg65L linkinden ulaşabilirsiniz.

Cilt Bakımı:

  • Evde kendinize vakit ayırmanız için size bir önerimiz var! Duştan sonra vücudunuza yapacağınız masajla kendinize iyi bakın. %100 botanik yağlardan oluşan Huile Prodigiuese® ile yapacağınız masajla kan akışını canlandırabilir, vücudunuzdaki çatlakların görünümünü azaltabilir ve vücudunuzu neme doyurabilirsiniz. Kendinizi bu eşsiz doku ve büyüleyici kokuya bırakırken varsa bir mum yakabilir, müzik dinleyebilirsiniz.
  • Bol sabunla derinlemesine arındırdığınız ve temizlediğiniz cildinizin kuruduğunu hissederseniz el veya yüz kreminize bir – iki fıs Huile Prodigieuse® sıkıp karıştırın. İçerisindeki %100 botanik yağlar ile kreminizin nemlendirme özelliğini yoğunlaştıracak ve ciltteki çatlamalara iyi gelecektir.

Sosyal izolasyon devam ederken kendinize iyi bakmayı unutmayın! Daha fazla ipucu ve önerileri için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.