Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-07 13:47:00

Seıko Roadclearcoat (RCC) kaplama ile yansıma ve kamaşmalara son

Farklı kullanım amacı ve alanlarına yönelik fonksiyonel ve görüş kalitesini artıran ürünler geliştiren Seiko Optik, kaplama teknolojisinde yarattığı mükemmel çözümlerle optik camınızın ömrünü uzatıyor, kullanım konforu sağlıyor ve görüş kalitesini maksimuma çıkarıyor. Seiko Optik’in özellikle araç sürücülerine yönelik geliştirdiği daha net görüş sağlayan kaplaması Seiko RoadClearCoat (RCC) kaplama yansıma ve kamaşma önleyici özelliğiyle mükemmel kokpit görüşü ve ekstra net görüş mesafesi sağlıyor.

Gelişen teknolojiyle birlikte geliştirilen her çözüm başka bir önlemi beraberinde getiriyor. Göz ve görüş teknolojilerine çağın ötesinde çözümler sunan Seiko Optik, gelişen teknolojinin göz üzerinde farklı gereksinimleri beraberinde getirdiğinden yola çıkarak, kullanım amacı ve gözde yarattığı ihtiyaca özel çözümlere odaklanıyor. Seiko Optik’in özellikle araç sürücülerinin görüş konforunu artırmaya yönelik geliştirdiği Seiko RoadClearCoat (RCC) kaplaması, yüksek yoğunluklu Xenon ve LED farlara karşı hızlı adaptasyon sağlıyor ve kamaşmayı önlüyor. ‘Seiko Drive’ ürünlerinin ayrılmaz bir parçası olarak görüş kalitesini artıran kaplama camın dış yüzeyinde oluşan yansımaları engelliyor, daha keskin ve net bir görüntü sağlayarak aynı zamanda camın ömrünü uzatıyor. Uzun sürüşler, alacakaranlık ve karanlıkta araba kullanmaktan kaynaklanan göz yorgunluğu sorunlarına çözüm sunan Seiko RCC kaplama; yaklaşan araçlar, ıslak yüzeyler ve diğer ışık kaynaklarından gelen rahatsız edici yansımaları azaltarak, düşük aydınlatma şartlarında net bir görüş sağlıyor, seyir emniyetini artırıyor.

 

Seiko RoadClearCoat (RCC) kaplama teknolojisi, görüş kalitesini artırmasının yanı sıra uzun ömürlü ve konforlu bir kullanım sağlıyor. Seiko RoadClearCoat (RCC) kaplama su, leke ve toz tutmuyor, kolay temizleniyor ve çizilmelere karşı extra dayanıklı yapısı sayesinde hayatı kolaylaştırıyor.

 

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.