Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-10-11 12:35:17

Fashion Prime ve Fashion Tech fuarları kapılarını açıyor

Hazır giyim sektörünü buluşturan Fashion Prime ve Fashion Tech fuarları, Çarşamba kapılarını açıyor. 12-15 Ekim tarihlerinde fuarizmir’de gerçekleşecek ve sektöre güçlü bir ticaret kapısı açacak fuarlarda; kumaş, konfeksiyon yan sanayi, hazır giyim, konfeksiyon makineleri ve baskı teknolojileri aynı anda sergilenirken aynı zamanda defileler, söyleşiler, sergiler de gerçekleştirilecek.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde fuarizmir’de İZFAŞ tarafından düzenlenen Fashion Prime – Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı ile İZFAŞ - İzgi Fuarcılık iş birliği ile gerçekleştirilen Fashion Tech - Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı, Çarşamba saat 11.00’de düzenlenecek törenle kapılarını açıyor.

Fuar; karma kumaş defileleri, atölyeleri ile aksesuar, kumaş ve hazır giyimden oluşan “Trend alanı” ile de sektörün ihtiyacını karşılayacak. B Fuaye’de yer alan Kumaş Aksesuar ve Hazır Giyim Trend Alanı, bu yıl, Bahçeşehir Üniversitesi Kreatif Endüstriler Merkezi Tekstil ve Moda Teknolojileri Koordinatörü, Anadolu Dokuma Haritası ve Tekstil Ağı Kurucusu ünlü tasarımcı Fırat Neziroğlu tarafından tasarlandı.

Fuarın, manufacturing (Tekstil üreticileri) alanında da hazır giyim sektörünün önde gelen üreticileri, tedarikçi firma temsilcileri ile bir araya gelecek. Manufacturing’te ağırlanacak hazır giyim markaları; moda tasarımcılarından yan ürün sağlayıcılarına kadar sektörün önde gelen profesyonelleriyle tecrübelerini paylaşma olanağı da bulacak. Ayrıca, fuar katılımcılarından Durak Tekstil’in, 50. yılında markanın başarısını kutlamak ve aynı zamanda sanayi sınırlarının ötesine taşımak için Rope N Roll Sanat Atölyesi ile birlikte String Art Tekniği ile 97 renkte 48 bin 926 metre ip kullanılarak 74 saat uygulamayla hayata geçirilen “İplikten Sanata” projesi “Morfoz” isimli sanat eseri de sergilenecek. 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.