Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-05 16:38:00

İş Bankası ve Nestpay arasında işbirliği

Türkiye İş Bankası ve Nestpay Ödeme Hizmetleri arasında yapılan işbirliği ile Bankanın mobil ödeme yöntemi olan “Maximum Mobil ile Öde”, Nestpay’in sanal POS ürünü olan Paratika altyapısındaki üye işyerleri tarafından da kullanılabilecek.

İş Bankası Kartlı Ödeme Sistemleri Müdürü Mehmet Bülent Kutacun, müşterilerin hayatını kolaylaştıracak dijital ödeme deneyimlerini sunma konusunda farklı paydaşlarla işbirliği içerisinde çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Kutacun, “Bu yöntemlerden biri olan Maximum Mobil ile Öde’nin kullanılabildiği e-ticaret platformlarının yaygınlaştırılmasında, Paratika ile yaptığımız işbirliğini de fintech ekosistemindeki değer zincirine önemli bir katkı olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Nestpay’in bağlı olduğu Payten Teknoloji Genel Müdürü Burak Kutlu da Paratika Sanal POS’un, 20 yıllık e-ticaret bilgi birikimlerinin sonucunda 2015’te doğduğunu,şu anda 400’e yakın üye iş yeri ile 4 yılda Paratika Sanal POS’u pazarda iyi bir konuma getirdiklerini vurguladı. Kutlu, “Bu yıl önceliğimizi Maximum Mobil ile Öde gibi katma değerli ödeme hizmetlerinin entegrasyonuna verdik ve Maximum Mobil ile uygulaması üzerinden ilk işlemi de başarıyla gerçekleştirdik. Dijital çağda, ödemenin kart dışı formlarla ya da karta bağlı fakat farklı doğrulama yöntemlerinin kullanıldığı cüzdan gibi uygulamalarla yapıldığı bir müşteri davranışının geliştiğini gözlemliyoruz. Ödeme alanında faaliyet gösteren bir fintech olarak ekosistemdeki en önemli bankalardan biriyle gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği konusunda son derece heyecanlıyız” diye konuştu.

Paratika, Nestpay Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin Sanal POS ürünüdür. Nestpay Ödeme Hizmetleri A.Ş., bir Payten Teknoloji A.Ş firmasıdır. Paratika, online kredi kartı ile tahsilat yapmak isteyen firmaların ihtiyacı olan sanal POS altyapısını tek tıkla ödeme, tekrarlayan ödeme, fraud kontrolü, tek kanaldan mutabakat şeklinde paket halinde çözüm olarak sunuyor.

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.