Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-18 14:45:00

Sektörün okulu AvivaSA, Kurumsal Eğitim Platformu AvivaSA KEP’i gençlere açtı

Sabancı Holding ve 300 yılı aşkın geçmişe sahip dünya sigorta devi Aviva iştiraki olan AvivaSA, sigortacılık mesleğini tanıtmak, sektör hakkında bilgi vermek ve daha birçok konuda gençlere destek olmak üzere dijital platformları üzerinden eğitim vermeye başladı.

Sigortacılık alanında binlerce kişiyi sektöre kazandıran AvivaSA, pandemi sürecinde üniversite öğrencilerinin ve yeni mezunların gelişimine destek olmak amacıyla “Avivasa KEP” programında canlı eğitim serisine başladı.

Firma tarafından yapılan açıklamada, Haziran ve Temmuz aylarında toplam 4 hafta sürecek eğitimlerde; 9 adet webinar düzenleneceği ve program sonunda katılımcıların devamlılık sağlamaları durumunda sertifika almaya hak kazanacakları belirtildi. Ayrıca, 9 webinardan en az 5 tanesine katılım gösterenler arasında yapılan sınavda başarılı olan 150 kişinin ise AvivaSA ile mülakata katılma fırsatı yakalayacağı vurgulandı.

Sigortacılık ve ekonomi eğitimlerinden, üst düzey yöneticilerle kariyer sohbetlerine ve mülakatlarda fark yaratacak performans sırlarına kadar birçok içeriğin yer aldığı ücretsiz webinar serisi sunan “AvivaSA KEP ” programı için kısa sürede 1000’e yakın başvuru alındığı belirtildi.

Sigortacılık ve ekonomi eğitimi için benzersiz fırsat

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AvivaSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül“AvivaSA KEP platformunun” sektörün tanınan eğitmenleri ve yine alanında çok deneyimli profesyoneller ile bir araya gelme konusunda benzersiz bir fırsat olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: “Herkesin evde kalmak zorunda olduğu bu dönemde öğrencilerin zamanını etkin bir şekilde değerlendirmesine destek olmak amacıyla yola çıktık. Sektörümüzde eğitim alanında da çok iddialı bir şirketiz. Bu gücümüzü gençlerle paylaşmak istedik. Öğrencilerle her fırsatta iletişime geçip yeni neslin çalışma hayatından beklentisini anlamak bizim için çok önemli.Programın, katılım sağlayan öğrencilere olduğu kadar sektörümüze de çok fayda sağlayacağına inanıyoruz. “


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.