Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-12 15:51:00

Şebnem Bozoklu ve Meriç Aral'ın sınır tanımayan mücadelesinde dostluk kazandı

Şebnem Bozoklu ve Meriç Aral’ın Vodafone Red’in sınırsız uygulamalarını tanıtmak için sosyal medya üzerinden başlattıkları #SınırYok Challenge yarışması sona erdi. Ünlü oyuncular, kendi Instagram hesapları üzerinden gerçekleşen büyük finalde “Doğruluk mu, Cesaret mi” oyununu oynadı. Toplam 5 gün süren ve 43 bin izlenmeye ulaşan yarışmayı dostluk kazandı.

Ekranların sevilen yüzleri Şebnem Bozoklu ve Meriç Aral, Vodafone Red’in “Herkes yapar ama Red’li sınırsız yapar” mottosuyla sunduğu sınırsız uygulamaların tanıtımı için sosyal medya üzerinden giriştikleri mücadeleyi tamamladı. Kendi Instagram hesapları üzerinden #SınırYok Challenge hashtag’i ile paylaştıkları story ve post’larda sırasıyla yemek, spor, makyaj ve dans konularında birbirlerine meydan okuyan ünlü oyuncular, büyük finalde “Doğruluk mu, Cesaret mi” oyununu oynadı. Bozoklu ve Aral’ın toplam 43 bin izlenmeye ulaşan 5 günlük eğlenceli mücadelesini dostluk kazandı.

Yarışmayı değerlendiren Şebnem Bozoklu, “Çok eğlenceli bir yarışmaydı. YouTube’dan sınırsız video izledik, WhatsApp’tan sınırsız görüntülü konuştuk. Yarışmamızı dostluk kazandı. Bizi takip edip beğenileriyle, yorumlarıyla, oylarıyla bize destek veren herkese ve bu güzel fırsat için Vodafone Red’e teşekkür ederiz” dedi.

Meriç Aral ise “Çok eğlendik, çok keyif aldık. ‘Sınır Yok Challenge’ gerçekten de heyecan verici bir deneyim oldu. Bence de dostluk kazandı. Bizi takip eden herkesten çok güzel dönüşler aldık. Vodafone Red’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yanıt veremeyen, elma sirkesi içti

Ünlü oyuncuların finaldeki “Doğruluk mu, Cesaret mi” oyununa ilgi büyük oldu. Birbirlerine zor sorularla meydan okuyan ikili, yanıt veremedikleri sorularda elma sirkesi içti. Meriç Aral’ın söylediği “Kim Bu Gözlerindeki Yabancı” ve “Sen Olsan Bari” şarkıları izleyicilerden tam not alırken, yaptığı macarena dansı da büyük beğeni topladı. Diğer yandan, “En beğenmediğin özelliğin nedir?” sorusuna “Telaşlı ve heyecanlı bir insan olmam, her şeyi çok kontrol etmem” diye yanıt vererek izleyiciden büyük sempati toplayan Şebnem Bozoklu, “en iyi icat nedir” sorusuna ise “fermuar” yanıtını verdi.

Vodafone Red’de sınır yok

Vodafone Red’in 4 farklı tarifeden oluşan yeni portföyünde WhatsApp, Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Spotify ve Facebook Messenger gibi en popüler uygulamalar sınırsız olarak ve hiçbir ek işlem yapmadan kullanılabiliyor. Red’liler, WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden sesli ve görüntülü aramalarını da sınırsız gerçekleştirebiliyor. Red’liler ayrıca, 23 Vodafone ülkesinde yaşayan sevdikleriyle hiçbir ek ücret ödemeden 120 dakika konuşabiliyor, yurtiçinde ise Vodafone’lularla ve sabit hatlarla sınırsız sesli görüşme yapabiliyor. Ayda 59 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan yeni Red tarifelerinin internet içeriği ise 20 GB’dan başlıyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.