Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-14 10:37:00

Denizleri ‘’Mavi Hayaller’’ ile resme dönüştürün

Çocuklarınızı bu projeye dahil edin ve Yalıkavak Marina'ya denize özlem duyduğumuz günler biter bitmez Temmuz 2020’de unutulmaz bir yolculuk şansı yakalayın!

Yalıkavak Marina’nın, UNICEF İşbirliği ile düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Online Resim Projesine Türkiye’nin dört bir yanından bir çok çocuk büyük ilgi göstermeye devam ediyor. 21 Nisan 2020 gününe kadar başvuruların devam edeceği resim projesine, farklı yaş aralığındaki çocuklar, denizlerle ilgili yaratıcılıklarını sergiledikleri resimler çizmeye ve göndermeye başladılar.

2015 yılından itibaren UNICEF’in gururlu bir destekçisi ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin Türk marina sektöründeki ilk “Platinyum Kanat” destekçisi olan Yalıkavak Marina’nın, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yıldönümünde çocuklara deniz sevgisi ve tutkusunu daha fazla aşılamak amacıyla düzenlediği “Mavi Hayaller” başlıklı resim projesine katılımlar büyük bir hız ile sürüyor. Her yapılan resim gönderimi adına Yalıkavak Marina, UNICEF’e katkıda bulunmaya devam ediyor.

Nasıl katılacaksınız? Çok kolay…

4-11 yaş arası çocuklar, resimlerini https://yalikavakmarina.com.tr/tr/blue-dreams-painting-project/ web sitesine 9 - 21 Nisan 2020 tarihleri arasında yükleyerek projeye katılabilecekler. Tüm bu süre boyunca bütün resimleri https://yalikavakmarina.com.tr/tr/blue-dreams-voting/ sitesinden ziyaret edebilir ve 22 Nisan’da yine aynı link üzerinden beğendiğiniz resme oy verebilirsiniz.

Sonuçlar 23 Nisan'da https://yalikavakmarina.com.tr/poll/mavi-hayaller/ sitesinde ve Yalıkavak Marina sosyal medya hesaplarından ilan edilecek. Projede her yaş kategorisinde 1. seçilen çocuklar özel ödüller kazanmalarının yanı sıra Yalıkavak Marina’nın misafiri olarak denize özlem duyduğumuz günler biter bitmez Temmuz 2020’de 1 ebeveyni ile birlikte 1 gece, 2 gün Yalıkavak Marina Boutique Hotel’de ağırlanacak ve sürprizlerle dolu eğlenceli bir dünyaya adım atacak.

Başvuru, detaylı bilgi ve Katılım Şartları için:

https://yalikavakmarina.com.tr/tr/blue-dreams-painting-project/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ÖDÜLLER:

• 4-6 Yaş Birincilik Ödülü: 3.000 –TL.

• 7-9 Yaş Birincilik Ödülü: 3.000-TL.

• 10-11 Yaş Birincilik Ödülü: 3.000-TL.

Ayrıca her 3 kategorinin 1.si karantinanın bitmesini takiben Temmuz ayı içerisinde 1 ebeveyni ile birlikte 1 gece, 2 gün Yalıkavak Marina Boutique Hotel’de ağırlanacaktır.

Yalıkavak Marina Hakkında

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen, yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinasıdır. 620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet vermektedir.

Yalıkavak Marina, 100’den fazla markaya, gurme restoranlara, barlara, kafelere, kulüplere, çeşitli eğlence mekanlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Yalıkavak Marina ailesi bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina, Alışveriş Merkezi, Y-Lounge&Restaurant, Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi ile yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

Yalıkavak Marina, Dubai, Moskova ve Monaco gibi birçok farklı şehirde gerçekleşen dünyaca ünlü fuarlarda Türkiye'yi temsil etmektedir. Ayrıca Yalıkavak Marina bölgenin en büyük charter fuarı olan TYBA (Türkiye Yatçılık ve Brokerlar Derneği) Yacht Show’un ve Uluslararası Balık Avcılığı Federasyonu sertifikalı her yıl düzenlenen MOST Bodrum (Akdeniz Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası) Kupası’nın ana sponsoru ve evsahibidir. Bunların yanısıra Uluslararası Denizcilik Festivali’nin ve Bodrum Cup Yelken yarışlarının da ana sponsorudur.

UNICEF ve Yalıkavak Marina;

2015 yılından beri UNICEF çalışmalarının değişmez destekçisi olan Yalıkavak Marina, Aralık 2017 itibarıyla da UNICEF’in dezavantajlı durumdaki çocukların yaşama ve gelişme, sağlık ve eğitim hizmetlerine ulaşması ve yaşıtlarıyla eşit haklara kavuşmaları için gerçekleştirdiği çalışmalara aktardığı düzenli fon ile ‘Platinyum Kanat’ı taktı.

Yalıkavak Marina, aylık olarak sağladığı düzenli fon ile UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin “Platinyum Kanat” sahibi destekçisi olarak, bu çocukların temel haklarına ve ihtiyaçlarına kavuşmaları için kalıcı değişiklik yaratan uzun soluklu çalışmaların gerçekleştirilmesine katkıda bulunuyor. Oluşturulan bu fon ile Türkiye’deki ve dünyadaki en dezavantajlı durumdaki çocukların temel ihtiyaçlarını gidermeleri, şu an ve gelecekte yaşam standartlarını iyileştirmeleri için projeler hayata geçiriliyor. Yalıkavak Marina, UNICEF Türkiye Milli Komitesi’ne verdiği bu destek ile, Türkiye’deki yüzbinlerce tarım işçisi çocuğun okul hayatına kazandırılmaları, mülteci çocukların eğitim ihtiyaçlarının karşılanması, engeli olan çocuklar için engelsiz bir dünya yaratılması ve erken yaşta evliliğe zorlanan, kız çocuklarının eğitimlerini tamamlamasına katkı sağlıyor.

Yılda 1000’den fazla kişiye istihdam sağlayan Yalıkavak Marina, dünyanın 120 ülkesinden gelen misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Bodrum Yarımadası’nın ve Yalıkavak bölgesinin uluslararası platformlarda tanıtılması için çalışmalar yürüten Yalıkavak Marina’nın misyonu ise güçlü marka kimliği ile Türkiye’yi önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde temsil etmektir.

 

Burada her şey Sizin için!


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.