Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-09 16:13:00

PARAM ByNoGame Kart ile oyun harcamaları yüzde 15 arttı

TURK Elektronik Para’nın dijital oyun dünyasının önde gelen platformlarından ByNoGame ile ortaklaşa geliştirdiği Param ByNoGame Kart’tan yapılan harcamalar Mart ayında yüzde 15 arttı.

Dijital oyun dünyasında oyun satın almak, oyun içi alışveriş yapmak ve oyun ürünlerini alıp satmak isteyenlerin ilk tercihi olan ByNoGame.com ile yaptıkları iş birliğinin sektörde bir ilk olduğunu belirten TURK Elektronik Para Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Ertürk, “Ücretsiz olan Param ByNoGame Kart, başta kredi kartı veya banka hesabı olmayan 13 yaş üstü kullanıcıları hedeflediğimiz bir ürünümüz. Bugüne kadar 200 binden fazla oyunseverle buluşturduğumuz bu kart, tüm bankalarda, POS cihazlarında, ATM’lerde ve internette ve oyun severlerin yakından tanıdığı Steam’de kullanılabiliyor. Kart ayrıca BKM Express’e eklenip, BKM Express’in avantajlarından da yararlanabiliyor” dedi.

Koronavirüsle mücadeleye evde kalarak destek olan tüm Param Kart kullanıcılarının online alışverişlerine katkı sunmaya çalıştıklarının da altını çizen Ertürk, “TURK Elektronik Para olarak BaroKart, AdaletKart da dahil olmak üzere 68 farklı ortak marka ile farklı sektörlerde yılda 10 milyar TL hacme sahip 27 milyon online işlem gerçekleştiriyoruz. Başta Param ByNoGame Kart olmak üzere ürünlerimizle oyun pazarına da pratik ve avantajlı çözümler sunuyoruz. Yaşadığımız bu süreçte de ByNoGame ile her hafta düzenlenen #EvdeKal turnuvasının heyecanı ile kullanıcılarımızın evlerinde kalmaları için verdiğimiz desteğe devam edeceğiz” dedi."
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.