Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-10-10 22:54:11

Afyonkarahisar'da kış sezonu öncesi asfalt çalışmaları hızlandı

ADIYAMAN - 10.10.2022 - HİBYA -Adıyaman İl Özel İdaresinin merkez ve ilçelere bağlı köylerde yaşayan vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması yaz sezonu boyunca devam eden asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, köylere yapılan hizmetlerin kalıcı ve kaliteli olması için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Yaklaşan kış mevsimi öncesi Adıyaman merkez ve ilçelere bağlı köylerimizin ulaşımda sıkıntı yaşamaması İl Özel İdaresi bünyesindeki tüm personelimiz özveri ve sorumluluk içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bugün Kâhta ilçemize bağlı Akıncılar Belde Belediye başkanımız Sayın İsmet Çetinkaya ve bağlı köy muhtarlarımız ile birlikte asfalt çalışmasının devam ettiği Ekinci Grup Köy yolundaki çalışmaları yerinde takip ettik. Adıyaman genelinde yaklaşık 4000 km. yol ağımız bulunmakta. Yollarımıza 2 yılda bir 2.kat asfalt serilmekte. Adıyaman genelinde ulaşımdan alt yapı ve üst yapıya kadar her hizmeti köylerimizin ayağına götürüyoruz. Ödenek noktasında hiçbir sıkıntımız yok. Asfalt sezonun sonuna kadar vatandaşımızın ulaşım konusunda mağdur olmaması için hedeflediğimiz programı bitirmek için İl Özel İdaresi ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürütüyor. Aynı şekilde kış sezonu boyunca da il genelinde hummalı çalışmalar yürütülecek.” 

Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ve köy muhtarları da asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.