Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-13 12:40:00

Barbaros 90’ların sevilen hiti “Derbeder” ve ”SosyaL Mesafeli” klibi ile dinleyicileriyle buluşuyor

Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, 90’ların unutulmaz şarkılarından “Derbeder” i yeniden yorumladı.

 

Sözleri Soner Arıca’ya, müziği Soner Arıca ve Sezgin Gezgin’e ait olan şarkının daha modern bir sound taşıyan bu yeni yorumunun vokal, nefesli çalgılar ve düzenlemesinde Batu Çaldıran’ın imzası var.

 

Dünyanın Koronavirüs nedeniyle evine kapandığı ve insanların birbirine yaklaşmaktan çekindiği şu dönemde karantinadan önce çekilmesine rağmen günümüzün “Sosyal Mesafe” kuralına uygun olarak, birbirine dokunamayan iki aşığın görüntülerinin yer aldığı klibiyle dikkat çeken “Derbeder”in yönetmen koltuğunda Murad Küçük var.

 

Venezuela’lı top model Patricia Acosta’nın yer aldığı klipte Barbaros ve Acosta birbirine ulaşayamayan bir çiftin hikayesini, birbirlerine yaklaşmadan yaşadıkları hikâyeyi anlatıyor.

Şarkının bu yeni yorumda nefesli ve vokal düzenlemelerinin alışılagelmişin dışında tonlandığını ve günümüz sound’una yaklaştırıldığını belirten Barbaros, “Derbeder” in kendi hayat öyküsündeki yerini şu cümlelerle anlatıyor: “19 yaşındaydım, Ataköy’ün meşhur Kapkara Bar’ı evime yürüme mesafesindeydi. O dönemde herkes orada çıkıyordu; Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu, Burak Kut, Of Aman Nalan… Hiçbiri de o sırada bugünkü ünlerine sahip değildi. İşte Soner Arıca’yı da ilk kez orada dinledim, tanıştık. Orkestrasında çalanların hepsi arkadaşımdı. Biraz o dostluktan, biraz da beni yüreklendirmek için, gel sen de vokal yap dediler. Yaptım da… Soner Arıca’nın bugüne dek yaptığı birçok hit var. Ben de o zamanlardan bu yana benim için her zaman favori olanı sizlerle paylaşıyorum. O günlerde hissettiklerimi, burada yeni bir heyecan olarak size sunuyorum.

 

Daha önce yayınladığı albüm ve teklilerle müzikseverlerin beğenisini toplayan Barbaros’un yepyeni şarkısı “Derbeder” DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda…


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.