Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-13 11:26:00

Digiturk vizyona girecek çok özel filmleri evinize getiriyor

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yeni “Sinema Evinizde” hizmetiyle Koronavirüs salgını sürecinde üyelerinin keyifli zaman geçirmesini sağlamaya devam ediyor.

Birbirinden kaliteli yapımlar, eğlencenin devamlılığını sağlamak amacıyla beIN Box Office 3 kanalı ve beIN CONNECT Box Office’de sinema severlere sunuluyor.

Evde kalmanın hayati önem taşıdığı bu günlerde üyelerinin keyifli zaman geçirmesi adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Digiturk, koronavirüs krizi sırasında üyelerini eğlendirmek ve film izleme alışkanlıklarının devamlılığını sağlamak amacıyla sinema salonlarının kapalı olması nedeniyle filmlerini vizyona sokayamayan film dağıtımcıları ile beyaz perdenin en yenilerini ekranlara taşıyacak yeni bir hizmet başlatıyor.

Her Cuma güncellenecek film listesiyle Digiturk, uydu üyelerini beIN CONNECT Box Office altındaki “Sinema Evinizde” kategorisinde ve beIN Box Office 3 kanalında sinemalarda vizyona girmemiş olan birbirinden özel yapımlarla buluşturuyor. Dileyen izleyiciler merakla beklenen bu filmlerin her birini sadece 18.50 TL’ye kiralayarak sinemaya gidemedikleri bu günlerde sinema keyfinden mahrum kalmayıp bu keyfi evlerinde yaşayabiliyor.

beIN MEDIA GROUP ve Digiturk CEO'su Yousef Al-Obaidly, sunulan bu yeni hizmetle ilişkin açıklamasında, “Herkesin evde kalmasının tavsiye edildiği bu zorlu dönemde, üyelerimizin morale ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Film dağıtım şirketleri ile gerçekleştirdiğimiz yeni işbirliği sayesinde, sinema salonları kapalı olduğu için gösterime giremeyen en yeni filmleri üyelerimize sunmaya başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. beIN ve Digiturk olarak bu zor günlerde üstümüze düşeni yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Bugün itibariyle izleyicilerle buluşacak olan filmler ise şöyle: Futbol tarihinin en önemli isimlerinden Diego Armando Maradona’nın hayatına odaklanan Diego Maradona belgeseli, gizem, korku ve gerilim öğeleri içeren Vivarium, “Büyük Lebowski” filminin kült karakterlerinden Jesus Quintana’nın hikayesine odaklanan The Jesus Rolls ve başroldeki güzel aktris Haley Bennett’e büyük övgüler getiren Swallow.

Diego Armando Maradona belgeseli Digiturk’te!

Vizyona girememiş olan belgesel film “Diego Maradona” da Digiturk’te izleyicisi ile buluşuyor. Futbol tarihinin en çok tartışılmış, en çok ses getirmiş ve başarıdan başarıya koşmuş Arjantinli yıldızı Diego Armando Maradona birçok kez filmlere, belgesellere konu oldu. Fakat onların hiçbirisi “Senna” ve “Amy” filmlerinin Oscar’lı yönetmeni Asif Kapadia tarafından çekilmemişti…

Maradona’nın daha önce hiçbir yerde görmediğiniz görüntülerinden derlenen belgeselde, futbol tarihine damgasını vuran oyuncunun farklı yüzlerine de tanık oluyoruz. 1986’da Arjantin’i Dünya Kupası’nın zirvesine yerleştirdikten sonra İtalya’nın o dönemki sıradan takımlarından Napoli’ye Serie A’da ilk şampiyonluğunu kazandıran Maradona için 1990’larla birlikte düşüş başlamıştı.

Yönetmen Kapadia bu proje boyunca Maradona’nın izniyle onun kişisel arşivine giriyor ve en özel görüntülerle bu belgeseli inşa ediyor.

Heyecan ve gizem dolu bir film: Vivarium

Son dönemin yıldızı yükselen oyuncuları Jesse Eisenberg ve Imogen Poots’u bir araya getiren “Vivarium” (Vivaryum), huzurlu bir eve taşındıklarını düşünen bir çiftin başından geçen gizemli olayları anlatıyor.

Tom ve Gemma bir evleri olsun istemektedirler. Yardımına başvurdukları emlakçı onları yeni bir siteye götürür. Onlarca bir örnek evden oluşan bu sitede emlakçının gösterdiği daireye yerleşirler. Fakat ilk günlerden itibaren evde ve sitede tuhaflıklar ortaya çıkar. Ayrılmak istediklerinde ise bir türlü sitenin çıkışını bulamazlar. Bir başka gün, kapılarının önünde bir erkek çocuk bulurlar. Hızla büyüyen bu çocukla baş etmekte zorlanırlar. Huzur bulmak için taşındıkları bu yeni ev onlar için çok geçmeden kabusa dönüşecektir.

Başroldeki Jesse Eisenberg ve Imogen Poots’un müthiş performanslarıyla labirent gibi bir girdabın içine düşen genç çiftimizin başına gelenler, izleyiciyi bir hayli heyecana gark ediyor. Gizem, gerilim ve korku “Vivarium”da iç içe geçiyor.

Keyfinizi yerine getirecek bir yapım: The Jesus Rolls

“Büyük Lebowski” filminin kült karakterlerinden Jesus Quintana’nın hikayesini anlatan “The Jesus Rolls” (The Jesus Rolls: Quintana Dönüyor) usta aktör John Turturro’nun yazıp, yönetip aynı zamanda başrolünü üstlendiği bir suç komedisi.

Coen Kardeşler’in en sevilen filmlerinden biri “Büyük Lebowski” filminin en sevilen karakterlerinden biri, hırslı ve arsız bowling şampiyonu Jesus Quintana’ydı. Uzun yıllardır Jesus’un hikayesinin ayrı bir film yapılacağı konuşuluyordu ve sonunda karaktere hayat veren usta aktör John Turturro, Coen Kardeşler’den gerekli izinleri alarak, kolları sıvadı.

“The Jesus Rolls”, başını beladan kurtaramayan ana karakterinin yer yer komik hikayesini anlatıyor. Turturro’ya oyuncu kadrosunda, Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Susan Sarandon, Jon Hamm ve Christopher Walken gibi yıldızlar eşlik ediyor.

Etkileyici bir gerilim filmi: Swallow

Hamile bir kadın bulduğu her nesneyi yutarsa ne olur? Harika bir ilk yönetmenlik denemesi olan “Swallow” (Saplantı), başroldeki Haley Bennett’in büyük övgü topladığı etkileyici bir gerilim filmi.

Hunter Conrad mutlu bir evliliği, harika bir evi, sakin bir hayatı olan genç bir kadındır. Kocası Richie varlıklı bir aileden gelmektedir. Çok geçmeden Hunter hamile olduğunu öğrenir. Müjdeyle birlikte ailede bir mutluluk hakim olsa da bir zaman sonra Hunter tuhaf davranışlar gösterir. Bilyeden raptiyeye bulduğu olur olmaz birçok nesneyi yutmaya başlar. Richie ve ailesi çaresizlikten ne yapacaklarını şaşırırlar.

İlk yönetmenlik denemesinde Carlo Mirabella-Davis’e ve başroldeki güzel aktris Haley Bennett’e büyük övgüler getiren “Swallow” (Saplantı), psikolojisi bozuk bir kadının portresini mükemmel biçimde çizen etkileyici bir gerilim filmi.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.