Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-20 09:04:00

Harikalar diyarında Merve Çaloğlu

“Uzak Yollar” isimli albümü sonrasında “Aşk Benim İşim” isimli single çalışması ile adından sıkça bahsettiren Çaloğlu’nun yeni single albümü “Harikalar Diyarında Ben” 24 Nisan’da tüm dijital platformlarda olacak. 

‘’Masallara inanmasaydım şarkı yazamazdım’’ diyen ve müzik dünyasının savaşçı kızı ilan edilen sanatçı, ‘’artık savaşmayı bıraktım, olduğu gibi yaşıyorum. Bütün dünya ve ülkemiz için zor bir dönemden geçsek bile klibim ve şarkımla #evdekal çağrısına kulak veren herkesi, baharın mucizeler getireceğine inandıracağımı düşünüyorum.’’ diyor. 

Albüm, “Merve Çaloğlu Müzik Yapım Prodüksiyon” etiketiyle müzik severlerle buluşacak. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının düzenlemesi ise Cenk Erdoğan’a ait. Nedim Ruacan, Şemsa idil Ural gibi bir çok ünlü müzisyenin de kayıtlarında yer aldığı şarkının klibi ise Heybeliada Ruhban okulunda çekildi.

HEYBELİADA RUHBAN OKULUNDA BİR İLK OLDU

Çekim için bir çok ünlü ismin teklif götürdüğü ama onay alamadığı Heybeliada Ruhban Okul’nda özel izinle çekim yapabilmesini “ çocukluğum adada geçtiği için okulla özel bir bağım vardı. Şarkının sözlerinden de ada esintileri alacaksınız zaten. Burası benim ilham kaynağım oldu” diye açıklayan Çaloğlu, aynı zamanda klibin yönetmen koltuğunda da oturuyor. Klibin görüntü yönetmenliği ve renk- montajı ise Mutlu Doğan’a ait. Albümün bütün fotoğrafları ise Kemal Kekeva imzası taşıyor. 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.