Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-06 19:10:00

Buderus Türkiye, 5. Ankara İç Tesisat Buluşması Ana Sponsoru oldu!

Buderus Türkiye, Ankara’da düzenlenen ve sertifikalı tesisat firmalarından uzmanların katıldığı 5. İç Tesisat Buluşması’nda ana sponsor olarak yer aldı.

İklimlendirme sektörünün önemli konularının görüşüldüğü 5. Ankara İç Tesisat Buluşması, BAŞKENTGAZ ve Gaztechnics iş birliği ile gerçekleştirildi. 22 Şubat’ta Meyra Palace Otel’de yapılan etkinlikte Buderus organizasyonun ana sponsorluğunu üstlendi.

Ankara’da faaliyet gösteren sertifikalı tesisat firmalarından uzmanlarının katıldığı organizasyonda, geniş ürün gamı ve dijital çözümlerinin anlatıldığı Buderus standı katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. İki ayrı oturum halinde gerçekleşen organizasyonun ilk oturumunda 2019 yılı iklimlendirme sektörü değerlendirilirken, 2020 yılında beklenen gelişmelerin altı çizildi. Etkinliğin ikinci bölümündeki panel ve sunumlarda ise Bosch Termoteknik Pazarlama Direktörü Ali Aktaş, Buderus’un son teknoloji ürünleri, müşteriye yönelik sunduğu çözümleri ve geleceğin ısıtma sistemleri hakkında bilgilerin yer aldığı “Isıtma Sistemlerinde Yeni Teknolojiler” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Yaklaşık 300 katılımcının bulunduğu organizasyon, doğalgaz sektörü ile ilgili farklı teknik oturumların gerçekleştirilmesi ile sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.