Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-15 10:08:00

Rolls-Royce, iş havacılığı müşterileri için sanal gerçeklik eğitimini başlatıyor

Rolls-Royce, COVID-19 salgını sırasında küresel müşteri tabanına birinci sınıf destek vermeye devam ediyor. Rolls-Royce, IntelligentEngine vizyonunun bir parçası olarak, müşteri eğitimleri için sürükleyici Sanal Gerçeklik teknolojisinin kullanımını daha da genişletmeye devam ediyor.

Uzaktan eğitim programına yapılan en son ekleme ile katılımcılara, Gulfstream'in en gözde iş uçağı ailesi G650`ye güç veren Rolls-Royce BR725 motorunun yapısı, tasarımı ve operasyonu hakkında kapsamlı bir genel çerçeve sağlanıyor. Bu program ayrıca, eğitmenler liderliğinde gerçekleştirilen bir uzaktan eğitim kursu olma özelliğini de taşıyor. Bu kapsamlı iki günlük eğitimi tamamlayan katılımcılar, motor bakım ve onarımı yapabilecek ve rutin olmayan bakımları gerçekleştirebilecek.

Rolls-Royce İş Havacılığı Müşterileri ve Hizmetlerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Andy Robinson, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “En üst seviyede servis desteği sunma ilkesine bağlılığımız sayesinde Rolls-Royce yirmi yılı aşkın süredir iş uçakları için lider motor tedarikçisi konumunda bulunuyor. Aviation International News (AIN) tarafından yapılan en son Motor Ürün Desteği Hizmetleri Araştırması'nda operatörlerimiz tarafından birinci seçildiğimiz için çok gururluyuz.”

Dijitalleşme, IntelligentEngine vizyonumuzu hayata geçirmemizde önemli bir rol oynuyor. Motorlarımızı tasarlamak, test etmek ve bakımlarını yapmak için dijitalleşme olanaklarından faydalanıyoruz. Bu yeni, sürükleyici ve canlı Sanal Eğitim aracı kelimenin tam anlamıyla oyunun kurallarını değiştirerek hem bizi teknik eğitimde lider konumuna getiriyor hem de müşterilerimizin dünyanın her yerinden yeni eğitimlere katılmalarını sağlıyor. Müşterilerimizin bu bağlamda tek ihtiyaç duyduğu şey bir internet bağlantısı ve doğrudan kapılarına kadar gönderilecek olan sanal gerçeklik eğitim ekipmanı.”

Cox Havacılık Teknik Operasyonlar Direktörü Lee Bradshaw ise konu ile ilgili: “Yeni Sanal Gerçeklik bakım kursu, sürekli değişen dünyamızın bize sunduğu zorlukları aşmak için gereken yenilikçi düşüncenin harika bir örneği. Bu program, katılımcılara daha önce görülmemiş bir fırsat sunarak motorun ayrıntılarına vakıf olmaları için gerçekçi görüntüler, işlevler ve işitsel geribildirimlerle dolu bir artırılmış gerçeklik ortamına tüm duyularıyla girme olanağı tanıyor. Kurs, Rolls-Royce tarafından halihazırda sağlanmakta olan sektör lideri hizmetleri tamamlıyor, ayrıca Rolls-Royce şirketinin neden geleceğe yönelik yaratıcı çözümler konusunda öncü olduğunu herkese bir kez daha hatırlatıyor.” dedi.

Rolls-Royce sanal gerçeklik eğitiminin uygulamalı eğitimin yerini bütünüyle almasını amaçlamasa da sanal gerçekliğin müşterilere sunduğu, daha fazla esneklik ve gerçek boyutta bir eğitim motoru gönderme ihtiyacının ortadan kalkması gibi kolaylıkları önemsiyor. Kurs kapsamında kullanıcılar kendilerini iki gerçekçi senaryoyla karşı karşıya buluyor. Bunlardan ilki, sanal bir hangarda uçağa monte vaziyette bir motor. İkincisi ise tıpkı yüz yüze eğitim kurslarında olduğu gibi bir BR725 motoru. Sürükleyici eğitim ortamı, katılımcıların sadece görevi anlamak için süreç adımlarını izlemelerine değil, aynı zamanda motor ve aletlerle de etkileşime girmelerine ve görevi eğitmenin sürekli gözetimi altında gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

Rolls-Royce Holdings plc hakkında

  • Rolls-Royce, gezegenimizin temel enerji ihtiyaçlarını karşılamak üzere en temiz, en emniyetli ve en rekabetçi çözümleri beraberinde getiren gelişmiş teknolojilerin öncü üreticisidir.
  • Rolls-Royce'un 150'den fazla ülkede müşterileri bulunmaktadır. Bu müşteriler arasında 400'ün üzerinde havayolu ve leasing müşterisi, 160 silahlı kuvvetler, 70 donanma dâhil olmak üzere 5.000'in üzerinde enerji ve nükleer müşterisi yer almaktadır.
  • 2019 yılı ekonomik kârı 15,3 milyar sterlindir. Bu tutarın yaklaşık yarısı, satış sonrası hizmetlerden elde edilmiştir.
  • Rolls-Royce 2019'da AR-GE çalışmalarına 1,45 milyar sterlin yatırım yapmıştır. Ayrıca Rolls-Royce, mühendislerini bilimsel araştırmanın öncüsü kılan 29 farklı Üniversite Teknoloji Merkezinden oluşan küresel bir ağı desteklemektedir.
  • Grup, stajyer ve yeni mezun istihdamı ilkesine ve çalışanların becerilerinin geliştirilmesi hususuna kuvvetle bağlıdır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.