Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-25 11:02:00

Otomat sektörü Türkiye’de ilk defa bir araya geldi

Türkiye’de ilk defa Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından 13 – 15 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘Otomat Teknolojileri ve Self Servis Sistemler Fuarı VENDEX Turkey’ ilk yılından önemli başarılara imza attı. Sıcak-soğuk içecek otomatlarından rulo havlu otomatına, istanbulkart ve banka kartlarından alışveriş yapmayı sağlayan yazılımlardan atıklardan mama veren otomatlara kadar son teknoloji inovasyon harikası ürünlere ev sahipliği yapan fuar, sektörü tek çatı altında buluşturdu. 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020 ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek organizasyon, 38 ülkeden 18 bin ziyaretçi ağırlarken önümüzdeki yıl 4- 6 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

 

 

 

Durakta, fabrikalarda çalışma alanlarında, okullarda ve daha birçok yerde karşımıza çıkan satış otomatları sektörü Türkiye’de ilk defa 13-15 Şubat tarihleri arasında Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen Otomat Teknolojileri ve Self Servis Sistemler Fuarı VENDEX Turkey’de bir araya geldi. İlk kez düzenlenmesine rağmen ilginin büyük olduğu organizasyon özellikleikili iş görüşmeleri ile de önemli bir ticaret hacmi de yakaladı.

 

Sektörde Büyük Boşluk Var

 

Avrupa, Kuzey Amerika ve Japonya'da oldukça yaygın durumda olan sektörün genişliği ülkeler için önemli bir ekonomik gelir kapısı olurken, Türkiye’de sektör henüz yeni yeni gelişmekte. Sektörün böyle bir platforma ihtiyacı olduğunu dile getiren Tureks Uluslarası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan, “Çünkü ülkemizde bu sektörde önemli bir boşluk var. Artık teknoloji gelişiyor iş yapış şekillerimiz de bununla birlikte dönüşüyor. Satış otomatı sektörü de bunlardan biri. Düzenlediğimiz fuar ile birlikte üreticiler, ithalatçılar, ihracatçılar ve distribütörler tek çatı altında buluştu. Bu büyük buluşmaya katılan firmalar üzerinden alınan sonuçlara göre yüzde 98 katılımcı ve ziyaretçi memnuniyeti ile sona eren fuarda, 2021 kayıtları ise şimdiden oluşturulmaya başladı. 7/24 çalışan makinaların bir araya geldiği ve önemli bir vizyon görevi gören fuar, önümüzdeki yıl 4 -6 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenecek “ifadelerini kullandı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.