Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-05 11:48:00

Geleceğin mimarları, geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyor

Yaşam alanına dönüşen mutfakların, gençlerin gözünden yorumlanmasını hedefleyen yarışmaya başvurular 15 Mart tarihine kadar siemens-home.bsh-homeartiletasarla.com adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

 

İleri teknolojiyi tasarım ile birleştiren Siemens Ev Aletleri, üniversite öğrencilerine yönelik “Hayalindeki Mutfağı Tasarla” proje yarışması düzenliyor. Home Art dergisi iş birliği ile gerçekleştirilen yarışma kapsamında öğrenciler; Siemens Ev Aletleri’nin ankastre, solo ve ev aletlerini uzaktan kontrol etmeye imkan sağlayan Home Connect teknolojisine sahip ürünleriyle hazırladıkları modern yaşama ve değişen yaşam tarzına ilham verecek tasarımlarını ve senaryolarını paylaşacaklar.

 

Üniversitelerin, mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinde okuyan öğrencilerin kabul edileceği yarışmaya başvurular, 15 Mart tarihine kadar siemens-home.bsh-homeartiletasarla.com adresi üzerinden yapılacak. Sonuçları 15 -30 Nisan arasında açıklanacak yarışmanın jüri üyeleri arasında Serter Karataban, Emre Özgüder, Emre Evrenos, Hakan Kütahya, Özlem Yalım, Eda Tahmaz, Jale Kulin gibi önemli mimarların yanı sıra BSH Türkiye Pazarlama Direktörü Hilal Eksel Merter, Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ekin Sarfati, BSH Marka Pazarlama PR ve Event Müdürü Demet Kaptanoğlu ve Home Art Dergisi Yayın Yönetmeni Yasemin Savcı yer alıyor. Mayıs ayında gerçekleştirilecek ödül töreni ile kazananların açıklanacağı yarışmada birinciye Siemens EQ.9 connect, ikinciye Siemens EQ.9, üçüncüye de Siemens EQ.6 Plus Full Otomatik Espresso ve Kahve Makinesi verilecek.

 

Türkiye’de öncüsü olduğu ankastre tasarımları ile mutfakları yaşam alanına dönüştüren Siemens Ev Aletleri, ileri teknolojileri sayesinde kullanıcılarının yeni, sürdürülebilir ve kişiselleştirilmiş deneyimlerle günlük hayatı daha zengin yaşamalarına imkan sağlıyor. Ankastre, teknoloji ve tasarımla özdeşleşmiş vizyoner bir marka olarak Siemens Ev Aletleri, yarışma ile kullanıcıların hayat kalitelerini artıracak, farklı deneyimlerle ilgilenmelerine fırsat yaratacak bu teknoloji ve tasarımların öğrencilerin gözünden yorumlanması sağlayarak, geleceğin yaşamına ilham verecek bir platform oluşturmayı hedefliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.