Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-24 14:21:00

Brek’in yeni teklisi “İlaç Gibi” Epic Istanbul etiketiyle yayımlandı

13 Mart Cuma günü yayımlanan “Bilmek İstemem” şarkısıyla yeni albümü “Beyaz Dalga”nın haberini veren Brek, yeni teklisi “İlaç Gibi” ile müzikseverlerle tekrar buluşuyor. Brek’e gitarda Dehan Kılınçarslan’ın eşlik ettiği “İlaç Gibi”, sanatçının beklenen albümüne ışık vuruyor.

 

 

Atmosferik melodiler ve melankolik sözleri harmanladığı tekli “İlaç Gibi” dinleyiciyi aheste bir müzikal yolculuğa çıkarıyor. Tüm söz, beste ve prodüksiyonun kendisine ait olan tekli Brek’in sanatçı olarak çok yönlülüğünü gözler önüne seriyor. Mine Alıcıoğlu ve Brek ortaklığında çekilen klibinin kurgusu ise Tuğçe Kep imzası taşıyor.

 

 

İstanbul ikametli şarkıcı-yapımcı Brek, 2018 yılında birer mevsim arayla yayınladığı LP “Tv Juice” ve “Mikrodalga Sörfü” isimli EP çalışmalarının ardından 2019 yılında ikinci uzançası “ÖLÜPOP” ile hayran kitlesini arttırdı. Türkiye'nin Salon IKSV, Babylon, Bomontiada, İzmir Epic Fair, Zorlu PSM Studio gibi önde gelen birçok sahnesinde konser verme şansı buldu. Bu iki albüm Milliyet, Red Bull, Bant Mag ve Play Tuşu gibi pek çok blog ve gazete tarafından yılın en iyi albümleri arasında gösterildi.

 

Brek’in yeni teklisi “İlaç Gibi” şimdi tüm dijital platformlarda!


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.