Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-31 14:43:00

Kendinize iyi bakın diye üretiyor

Evde geçireceğiniz her anı daha sağlıklı, güvenlive konforlu kılan Alman kaliteli Medisana sağlık ürünleri, tüm sevdikleriniz vesizin için kapalı ortamın havasını temizliyor, nemlendiriyor; ayrıca virüsendişesinden paniklememeniz için tansiyonunuzu ve ateşinizi sürekli kontrolediyor…

 

Alman kalitesi ile sağlıklı ve mutlu bir yaşamiçin kafa yoran Medisana, gündelikyaşamdasağlık için konfor sunan ürünlerini tam da şu sıralar tüketicilerine tavsiyeediyor.“Sağlığınızı evde düşünmenin şimdi tam zamanı” diyen Medisana, havatemizleme, nemlendirme cihazları ve tansiyon, ateş ölçme aletleri ile evdegeçireceğiniz uzun vakitleri daha güvenli hale getiriyor.

Medisana Hava Temizleyici ileher solukta temiz hava

Temiz bir hava,baştabağışıklık sistemizayıf kişiler ve çocuklar olmak üzere tüm canlıların sağlığıiçin belirleyici bir rol üstleniyor. Söz konusu hassasiyetle hazırlanan Medisana 60300 Hava Temizleme Cihazı,üstün Alman teknolojisi sayesinde kapalı mekanlarda aldığınız her nefesi güvenlihale getiriyor.

Cihaz, içerisindeki motor sayesinde ortamdaki havayıiçine doğru çekerek 3M aktif karbon filtresinden geçiriyor ve temizleyerek ortamatemizhava veriyor. Bu filtre, ortamda bulunan havaya karışmış her türlübakteri, polen, mite ve kokuyu filtreleyerek ortamın havasındaki bakteriyoğunluğunu azaltıyor.

Polen, havadaki bakteri içeren tozlar ve havadaserbest dolaşan virüsler hastalıkları tetikleyen unsurlar arasında yer alıyor.Medisana 60300 Hava Temizleme Cihazı bu unsurları minimize ederek insanların,hayvanların, tüm canlıların daha temiz bir hava solumasına yardımcı oluyor.

“Havan temizse sevdiklerin güvende” misyonuylahareket eden Medisana, üstün Alman teknolojisi ile hayat verdiği hava temizlemecihazının anti bakteriyel ve anti alerjenik özellikleriyle fark yaratıyor. Havaiçerisindeki alerjenlerden kötü kokulara kadar tüm olumsuz faktörleri filtreleyenürün, evdeki sevimli dostlarımızın tüylerini de minimize ediyor. Tozdankaynaklanan ağız kuruluğunu önleyen Medisana, toza karışmış dışarıdan evegetirilen hastalıkların yayılmasının da önüne geçiyor.

 

 

Medisana Hava Nemlendirme Cihazı ile İçinizi Ferah Tutun

40 yıldırsağlık ürünleri üreten Medisana,tüketicilerin hayatına değer katmak için yaptığı her ürünün benzersiz ve fonkisyonelolmasına özen gösteriyor; tıpkı Medisana40012 Hava Nemlendirme Cihazı gibi… Havayı temizlerken, ultrasonikteknolojisi İle soluduğunuz havanın kalitesini artırıyor.

3,6litrelikgeniş su tankı ile uzun sürelikullanımsağlayan cihaz, özel başlığı sayesinde buharı ortama homojen şekilde dağıtıyor.Ortamdaki nem oranını ideal seviyeye getirerek evinize en uygun nemi sağlayan,kuru havanın sağlığınız üzerindeki kötü etkilerinden sizi koruyan Medisana 40012Hava Nemlendirme Cihazı, nemlendirilmiş havanın olması gereken en ideal haliile odanıza eşit bir şekilde dağılmasını sağlayarak alerjik hastalıklar içinideal nem oranını koruyor.

Hava nemlendirme cihazı, haznedeki suyubittiğinde görsel uyarı sistemi ile otomatik olarak kapanarak ailenize güven desağlıyor.

Vücut sıcaklığınız her zaman kontrol altında

Sağlığınızı korumak için kontrol altında tutmaken doğrusu. Birçok rahatsızlığın belirtisi olabilen yüksek ateş, bilhassa şusıralar sağlığımız için risk oluşturabilir. Bu yüzden evinizde, her yerde sadecebir saniyede vücut sıcaklığınızı hem kulaktan hem de alnınızdan pratikçeölçmek,Medisana 76140 Ateş Ölçer’in işi!

Birden fazla fonksiyonu ile ateş ölçerden öte marifetleride olan cihaz, sadece vücudunuzudeğil,0-100 derece arasındaki süt, mama, banyosuyu ve yüzey sıcaklığını da ölçerek üstün performans gösteriyor.Görsel uyarıözelliği sayesinde yüksek ateşi kırmızı, normal ateşi yeşil ile gösteren Medisana 76140 Ateş Ölçer, ölçümbittiğinde sizi uyarıyor.Gece moduna alındığında sessiz ölçüm yaparakkullanıcıyırahatsız etmeyen tarih ve saat göstergeli cihaz, son 30 ölçümü hafızasınakaydederek kişisel tedavi için adeta arşiv oluşturuyor.

Panik yok, tansiyonlar kontrol altında!

Sağlığınızı düşünen bir diğer Medisana ürünü de 51047Koldan Tansiyon Ölçer… Almanya Tüketici Koruma Vakfı tarafından “en iyi koltipi tansiyon aleti” ödülü alan ürün, tansiyon hastaları ve hamilelerin enbüyük yardımcısı. Pre-eklapmsi denen hamilelikteki yüksek tansiyon riskinibasit bir ölçümle değerlendiren FDA onaylı Medisana51047 Koldan Tansiyon Ölçer, iki kişinin birden 99 ölçüme kadarki kaydınısaklamak gibi üstün bir özelliğe sahip.

Büyük-küçük tansiyon ve nabzı en güvenilirşekilde ölçen cihazın kolay kullanımı ve yenilikçi ölçüm teknolojisinin yanısıra 10 yıllık garanti güvencesi, ömürlük bir seçim yapmanızı kolaylaştırıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.