Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-27 12:45:00

Anneleri mutlu edecek en özel hediyeler Boyner’de

Anneler Günü’ne çok kısa bir süre kaldı... Bu yıl koronavirüs salgınının etkisi nedeniyle belki annelerimizi ziyaret edemeyeceğiz, sarılıp öpemeyeceğiz ama özel bir hediye ile onları yine de mutlu edebilir, yanlarında olduğumuzu hissettirebiliriz. Sevgimizi yansıtan küçük bir hediyenin her zamankinden daha anlamlı olduğu bu dönemde boyner.com.tr, annelerimizi, anne kadar sevdiklerimizi sevindirecek binlerce hediye seçeneği sunuyor.

Boyner, annesini ya da annesi kadar sevdiklerini özel bir hediye ile mutlu etmek isteyenler için sayısız seçeneği bir araya getiriyor. Ayakkabılardan çantalara, elbiselerden eteklere, kozmetik ürünlerinden aksesuarlara ve spor giyime farklı kategorilerden birçok seçenek Anneler Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Cilt bakımına özen gösteren anneler için hediyeler

Koronavirüs salgını nedeniyle evde olduğumuz bugünlerde kadınların ihmal etmedikleri rutinlerden biri cilt bakımı oldu. Sağlıklı bir cilt için uygulanan cilt bakım rutinleri aynı zamanda kadınlar için moral ve motivasyon kaynağı oldu. Boyner, bu süreçte annelere verilebilecek en güzel hediyelerden birinin cilt bakım ürünleri olduğunu hatırlatıyor. Boyner’in kozmetik kategorisinde yer alan nemlendiricilerden göz kremlerine, bakım kremlerinden peeling jellere, el bakımından tırnak bakımına kadar yüzlerce ürün cildine özen gösteren, bakım tutkunu anneler için en özel hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor.

Boyner, cilt bakım ürünlerinin yanı sıra en çok tercih edilen ve sevilen dünyaca ünlü 120'den fazla markanın parfüm, makyaj, saç ve vücut bakımı ürünlerini avantajlı fiyatlarla bir araya getiriyor.

Sportif annelere şık ve fonksiyonel hediyeler

Boyner, günlük rutininde ve evdeki yaşamında spor yapmayı ihmal etmeyen anneler için spor kıyafetleri, ayakkabılar, sezon trendi beyaz sneakerlar, t-shirtler, sweatshirtler ve eşofman seçenekleri sunuyor. Spor yapmaya yardımcı olan aksesuarlar da anneleri sevindirecek hediye seçenekleri arasında öne çıkıyor.

Şık ve stil sahibi anneler için hediyeler

Boyner, stili ile dikkat çeken anneler için sezon trendlerini yansıtan hediye seçeneklerini de Anneler Günü’ne özel bir arada sunuyor. Boyner’in İlkbahar-Yaz koleksiyonunda, en trend kumaş ve detaylarla tasarlanan kusursuz kalıplı ceket-pantolon takımlar, takımlarla kombinlenen feminen fisto bluzlar, ayrıca etekler, ayakkabılar veya çantalar şıklık peşinde olan annelerin sitilini tamamlıyor. Konforlu ama şık bir stilin temel taşlarını oluşturan keten parçalar ise yaz yaklaşırken tercih edilebilecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

 

Annelere sevgiyi göstermenin en güzel yolu Boyner’den geçiyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.