Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-10 11:30:00

QNB Finansleasing’den general Solar Enerji’yle iş birliği

İmzalanan protokol kapsamında öz tüketim amaçlı çatı üstü güneş enerjisi santrali yatırımı yapmak isteyen sanayicilere danışmanlık ve kurulum hizmetleri General Solar Enerji tarafından, yatırım finansmanı çözümü ise QNB Finansleasing tarafından sağlanacak.

 

Özellikle sanayiciler için elektrik faturası öder gibi leasing taksiti ödeyerek vade sonunda elektrik ihtiyacının büyük bir bölümünü yenilenebilir enerji kaynaklarından bedelsiz karşılanmasını sağlanacak.

 

QNB Finansleasing Genel Müdürü Metin Karabiber; “Çevre ve iklim konusunda hassasiyetlerin arttığı bir dönemdeyiz. Çatı üzeri güneş enerjisi sistemi yatırımları hem cazibesi giderek artan alanlar arasında yerini alıyor hem de işletme sahiplerine enerji tasarrufu etme imkanı sunuyor. Hayata geçirdiğimiz iş birliğiyle de nakit akışlarına uygun finansman seçenekleri sunabileceğiz” dedi.

 

General Solar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirdaş ise; “Türkiye’nin birçok yerinde başarı ile tamamlanan projelerimiz, solar sektöründe sağlam ve emin adımlarla ilerlememiz adına iyi birer referans niteliğinde. GES yatırımcılarımıza işin her aşamasında kaliteli hizmet sağlamak adına finansman alanındaki iş birliğimizi de tamamlamış bulunuyoruz” dedi.

 

Yapılan iş birliği ile QNB Finansleasing ve General Solar Enerji, işletme ve fabrika sahiplerine güneş enerjisi santrali kurulumu ve finansmanı konularındaki bilgi ve deneyimleriyle her türlü desteği sağlayacaklar.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.