Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-11 13:39:00

Dijital Barbaros' tan yeni müzikli rotalara

Mayıs ayının ilk haftasında 90’lı yılların hit şarkısı Derbeder’in yeni yorumunu dinleyicilerle buluşturan Barbaros, dijital platformlarda 1 milyonu aşan izlenme oranı ve gerçekleştirdiği dijital projelerle büyük beğeni topluyor.

Karantina sürecinde dijital platformları en verimli kullanan isimlerden biri olan Barbaros, Saffet Emre Tonguç’la gerçekleştirdiği “Müzikli Rotalar” yayınında Saffet Emre Tonguç’un seyahat rotasına o ülkelerin şarkıları ile eşlik etti. Rotalarına İtalya, Yunanistan, İspanya, Türkiye ve Portekiz gibi birçok ülkeyi alan Barbaros ile Saffet Emre Tonguç keyifli ve müzik dolu sohbeti ile dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Geçtiğimiz günlerde Moda Deniz Kulübü için Zoom uygulaması üzerinden bir konser de gerçekleştiren Barbaros, yaptığı instagram canlı yayınlarıyla da dünyaca ünlü starlarla evlerimize konuk olmaya devam ediyor.

Şu ana kadar kendi instagram kanalında gerçekleştirdiği “80 Günde Müzikli Devr-i Alem” konsepti ile İspanya’dan Cecilia Krull, Almanya’dan The Weather Girls’ün efsane solisti Dynelle Rhodes, Fransa’dan Viktor Lazlo, Güney Afrika’dan Pumeza Matshikiza, Sırbistan’dan Lena Kovacevic, İngiltere’den The Puppini Sisters, Kanada’dan IMA, Hindistan’dan Arunaja, Yunanistan’dan Stan Antipariotis, Portekiz’den Dulce Pontes gibi dünyaca ünlü isimlerle yayınlar gerçekleştiren sanatçı, konukları ile zaman zaman kendi dillerinde düetler de yaptı.

Barbaros, 15 Haziran Pazartesi günü saat 22.00’de @barbarosb instagram hesabında Ortadoğu’nun Frank Sinatra’sı olarak kabul edilen, çeşitli dillerde ve farklı müzik tarzlarındaki icrasının yanında, besteci yönüyle de son yıllarda Ortadoğu’dan dünyaya açılan en önemli isimlerden biri olan Omar Kamal’ı ağırlayacak.

Daha önce yayınladığı albüm ve teklilerle müzikseverlerin beğenisini toplayan Barbaros, yaz aylarında “Babamın beni elimden tutup götürdüğü ilk konserdir Barış Manço konseri. Müziğe başlama sebebimdir. O gün kulisine girip fotoğraf çektirdiğim anı ve Barış Abinin imza atmasını unutamıyorum. O fotoğraftan yıllar sonra da Mançoloji albümüne, o gün dinlediğim şarkılara geri vokal yapma şansına sahip oldum. "Evelallah" da o şarkılardan biri” dediği "Evelallah"ı yorumladığı single çalışması ve sürpriz bir yabancı şarkıyı da yayınlamaya hazırlanıyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.