Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-15 17:00:00

Sanayinin modern geleceği

İstanbul'da Sanayinin, Endüstrinin ve Ticaretin Yeni Adresi Modern Sanayi Merkezi Esenyurt’ta Yükseliyor.

Tüm detayları kazanç odaklı planlanan Modern Sanayi Merkezi Esenyurt’ta yükseliyor. Plazaları aratmayan modern mimarisi, kesintisiz üretim için düşünülmüş benzersiz özellikleri, kazandıran gerçek yatırım fırsatı ile Modern Sanayi Merkezi sanayi ve ticaretin modern geleceği olmak için hazır.

Alzamil - Etiman - Haliç SanayiKooperatifi işbirliği ile hayata geçirilen ve inşaatının %80’i tamamlanan proje; iş yerini taşımak isteyen, yeni iş yeri açmayı hedefleyen üreticilerin yanı sıra yüksek tonajlı depolama alanına ihtiyaç duyan lojistik firmaları ve yerli-yabancı yatırımcı için de gerçek bir cazibe merkezi.

Modern Sanayi Merkezi, 7m tavan yüksekliği, 13,5m yol genişliği, her yönden tır girişine imkân veren rampaları, yüksek tonajda depolamaya elverişli depolama teknolojisine sahip altyapısı ve ihtiyaca göre ayarlanabilir elektrik altyapısı gibi fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra kolay ödeme planları, benzersiz lokasyonu ve yüksek kira getirisi ile de kazanç odaklı bir proje...  

28 dönüm arazi üzerinde 110.000 m2kapalı alan olarak inşa edilen ve 76.000 m2 kullanım alanına sahip proje, 200 m2’den 13.000 m2’ye her ihtiyaca uygun modüler depolama, sanayi ve üretim alanlarına sahip.

79 bağımsız bölümden oluşan projenin %40'ı şimdiden satıldı. Sınırlı sayıdaki depo ve iş yeri alanlarını, özel ödeme planlarıyla almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.