Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-24 12:21:00

Anadolu Sigorta, kariyer etkinliklerini de dijital platforma taşıdı

Anadolu Sigorta, Üniversite Kampüslerinde gerçekleştirdiği kariyer buluşmalarına, dijital kanallar üzerinden hız kesmeden devam ediyor.

 

Güçlü işveren markasıyla Üniversite Kampüslerinde sık sık gençlerle bir araya gelen Anadolu Sigorta, Koronavirüs salgını sürecinde kariyer buluşmalarını dijital platforma taşıdı.

10 Nisan tarihinde Toptalent.co üzerinden gerçekleştirilen Dijital Kariyer Fuarı ile Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden 405 yeteneğe ulaşma fırsatı yakalayan Anadolu Sigorta’nın, 21 Nisan’da düzenlediği Dijital Class etkinliği de yetenekler tarafından büyük ilgi gördü. Anadolu Sigorta Bilgi ve İletişim Teknolojileri Çözüm Geliştirme Müdürü Gülşah Çalışkan ile İnovasyon Birimi yöneticisi Mehmet Eren Bekin etkinliğe konuşmacı olarak katıldılar. Konuşmacıların, Anadolu Sigorta’nın teknoloji alanındaki yeni uygulama yatırımları ile bu uygulamaları hayata geçiren genç ve dinamik ekibe değindikleri konuşmalarının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Katılımcı öğrencilerden, teknolojinin hangi alanlarına yoğunlaşmaları ve kendilerini geliştirmek için neler yapmaları gerektiğine yönelik çok sayıda sorunun geldiği etkinlik yaklaşık bir saat sürdü.

 

Düzenledikleri etkinliklerle her yıl binlerce öğrenci ve genç yetenekle bir araya geldiklerini belirten Anadolu Sigorta I. Genel Müdür Yardımcısı Filiz Tiryakioğlu, “Okulların kapalı olduğu, sağlığımız için evde kaldığımız bu dönemde de gençlerle dijital platformlardan buluşmaya devam ediyoruz. Dijital yatırımlara çok erken dönemlerde başlayan bir şirket olarak, bu tür buluşmaları daha önce de çok defa yaptık. Bu dönemde de tüm buluşmalarımızı dijitale taşıyarak, etkinliklerimize kesintisiz devam ediyoruz” dedi.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.