Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-04 12:06:00

Elite World Hotels, EMITT Fuarı’nda yatırımlarıyla dikkat çekti

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yerel otel zinciri Elite World Hotels, 30 Ocak 2 Şubat tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen 24. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı.

 

EMITT Fuarı’nda zincirin son yatırımı Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u tanıtan Elite World Hotels, turizm sektörü temsilcileri, alım heyetleri ve iş ortaklarıyla bir araya geldi. 2019 yılının başarılı yatırım hamlesi Elite World Sapanca ile Türkiye’nin ve dünyanın en önemli turizm etkinliklerinden biri olan EMITT Fuarı’nda dikkatleri çeken Elite World Hotels, standıyla büyük ilgi gördü.

 

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’un hizmete açıldığı 2019 yılı üçüncü çeyreği itibarıyla yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, kısa sürede Sapanca’da katma değerli ziyaretçi profili yaratmayı başardıklarının altını çizdi. Farklı illerde gerçekleşen kongre ve büyük etkinlikleri de Sapanca’ya kazandırmaya başladıklarını söyleyen Şınık, “Toplam 18 farklı büyüklükte 3 bin kişi kapasiteli toplantı salonlarımız bulunuyor. Bu sayede kongre turizmine önemli ölçüde katkı sağlamaya başladık” dedi.

 

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’ta her misafirin isteği için özenle düşünülmüş farklı tasarım ve konseptlere sahip yeme-içme alanları da bulunuyor. Aktivite alanları ise; Game Arena, bowling, Kids Club, biyolojik gölet, tenis kortları, basketbol sahası, açık havuz, macera parkları ve Aquapark’tan oluşuyor. Bölgenin ilk ve tek biyolojik göleti, Türkiye’nin ilk tuzlu su ısıtmalı açık havuzu, 8 bin 500 metrekare ile Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanı, çocuklara özel spa alanı da otelin ayrıcalıkları arasında yer alıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.