Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-01-17 20:32:16

Davutoğlu: "Ulaşamadığınız ve ulaşamayacağınız niteliklere niye düşmansınız?"

"Ulaşamadığınız ve ulaşamayacağınız niteliklere niye düşmansınız?"

Gelecek Partisi lideri, sosyal medya hesabı üzerinden “Maalesef sizden ne öğrenebildim, ne de size öğretebildim” notuyla yaptığı videolu paylaşımda “Ulaşamadığınız ve ulaşamayacağınız niteliklere niye düşmansınız?” diye sordu.

“Kibriniz arş-ı ala’yı aştı” diyen Davutoğlu, “Sizin de bazen kullandığınız şekilde halkımız bana en güzel unvanı verdi, ‘Hoca’ dedi” ifadesini kullandı.

"Varlık Fonu’nun başına kendime koyup vekil olarak damadımı yapmayı öğrenemedim"

Erdoğan’ın söz konusu buluşmada sarf ettiği “Yanımızda siyaset yaptılar ama bir şey öğretememişiz” sözüne yanıt veren Davutoğlu, “Evet haklısınız siz bazı şeyleri bize öğretemediniz. Sizin siyasetinizde gördüklerim anlamında iyi bir öğrenci değilim. Çünkü sizi siyaseti sizin gibi yapmadım, yapmayacağım” dedi.

Davutoğlu, şöyle devam etti:

“Damadımı bakan yapmayı hiç öğrenemedim. Varlık Fonu’nun başına kendime koyup vekil olarak damadımı yapmayı öğrenemedim Sayın Erdoğan. Yakınlarımı zengin etmeyi öğrenemedim. Kendi çocuklarımla vatan evlatlarını ayrı tutmayı öğrenemediniz Sayın Erdoğan. Özel işletmeleri olanlara bakanlık dağıtmadım. Bunu öğrenemedim ve bunu öğrenemediğim için gurur duyuyorum.”

Biz de size bazı şeyleri öğretemedik!

Videonun devamında Davutoğlu, “Biz de size bazı şeyleri öğretemedik” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Size şeffaflığı öğretemedim. İstanbul betonlaşırken İmar Yasası çıkarmayı öğretemedim. Sizden de öğrenemedim rabia işareti yaptıktan sonra hiçbir açıklama yapmadan Sisi ile tokalaşmayı. Perinçek vesayeti yüzünden Doğu Türkistan’a sessiz kalmayı. Doğrusu ben başka bir devlet başkanından “ahmak olma” diye mektup almayı öğrenemedim Sayın Erdoğan.Gençlere bilgiyi küçümseyerek konuşmamayı tavsiye ederim. Çünkü bilgi öyle bir şeydir ki; önce küçümserseniz ama sonra bilginin altında ezilirsiniz.”

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.