Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-25 10:42:00

AXA’dan Filenin Sultanlarına başarı primi ve olimpiyat sigortası

AXA Sigorta, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı adına Türkiye Voleybol Federasyonu’na 200 bin TL başarı primi verdi. Şirket ayrıca Tokyo Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan Filenin Sultanları’nı hazırlık ve olimpiyat süreci boyunca 1.4 milyon TL’lik sigorta güvencesi altına alacağını açıkladı. 

 

Türk voleybolunun destekçileri arasında yer alan AXA Sigorta, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri’nde üstün bir başarı göstererek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı kazanan Filenin Sultanları adına Türkiye Voleybol Federasyonu’na 200 bin TL başarı primi verdi. AXA Sigorta Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ve Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli voleybolcular ve AXA çalışanlarının da katıldığı buluşmada AXA Türkiye CEO’su Yavuz Ölken, Tokyo Olimpiyat Oyunları öncesinde ve sırasında sporcuları 1.4 milyon TL’lik olimpiyat sigortası ile de AXA güvencesi altına altıklarını açıkladı ve milli sporculara poliçelerini takdim etti. 

 

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken: “Ülkemizin gururu Filenin Sultanları’nın başarısını canı gönülden kutluyoruz. AXA olarak bildiğiniz gibi Türkiye Voleybol Federasyonu’yla 2018 yılından bu yana devam eden bir “değerler ortaklığımız” var. İlk olarak Kupa Voley ile başlayan iş birliğimizi kısa zaman içerisinde Türkiye Voleybol Federasyonu ve Voleybol Milli Takımlar Resmi Sigorta Sponsorluğu ve Efeler Ligi İsim Sponsorluğu ile daha da ileri bir boyuta taşıma şansı bulduk. Milli Takımlarımızı maçlarda tribünlerden ve ekran başından destekledik. Hatta tribünlerde de ses bulan ve genç millilerimizin seslendirdiği bir marşla da desteğimizi gösterdik. Milli Takımımız da her zaman olduğu gibi yine inancımızı boşa çıkarmadı. Filenin Sultanları’na bize yaşarttığınız gurur için teşekkür ediyoruz. Bu başarıyı kutlamak için de federasyonumuza maddi olarak destek verme isteğimizi dile getirdik. Federasyonumuz da bu isteğimizi kabul ederek bize voleybolumuzun geleceğine yaptığımız yatırımı artırma imkânı verdi, bizi onurlandırdı. Voleybolun Türkiye’nin uluslararası alanda en başarılı olduğu branş olması şaşırtıcı değil. Çünkü bu işin arkasında federasyonumuzun değerli başkanı Mehmet Akif Bey liderliğinde tutkuyla çalışan, değerlerinden asla ödün vermeyen büyük bir ekip var” dedi. 

 

"Filenin Sultanları"nın çok önemli iş başardığını belirterek gururlu olduklarını dile getiren Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Olimpiyatlara takım sporunda katılmak çok zor ama zoru başaran takım, bugünlere geldi. 2019 Eylül'de Ankara'daki Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda final oynayan takımımızın performansı, isteği, ülkenin bütünleşmesi, her taraftan yağan desteğin sonunda oluşan pozitif enerji, altyapımız oldu. Olimpiyatlarda derece elde etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bunun içinde inancımız, gücümüz var. Ülke olarak bize gönül veren herkesle, sahada son sözü söyleyen oyuncularımızla bunu başaracak güçteyiz. Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Maçlar sırasında ben de sizler gibi aynı heyecanı, aynı duyguları yaşadım. Bu başarıda emeği olan sporcularımızı ve teknik ekibimizi bir kez daha kutluyorum. Her zaman belirttiğim gibi ‘Sultan’ olmak kolay değil, ancak bunu onlar başardı. Federasyon olarak bildiğiniz gibi AXA Sigorta’yla 2018 yılından bu yana devam eden bir ‘Değerler ortaklığımız’ var. Bu iş birliğinden dolayı da çok mutluyuz. Umarım bu iş birliğimiz daha uzun yıllar devam edecek. AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken başta olmak üzere tüm AXA Sigorta çalışanlarına ve ailesine, Türk voleyboluna verdikleri değerli destek ve katkıları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Tören sonrasında ayrıca bu başarıya damgasını vuran sporcuların AXA Sigorta Genel Müdürlük binasında sergilenmek üzere el izleri özel seramik kalıplara alındı. Milli sporcular, AXA çalışanlarının yoğun ilgisi ve Filenin Sultanları marşıyla uğurlandı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.