Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-05 11:34:00

​TikTok Ramazan ruhunu birbirinden yaratıcı tariflerle kutluyor

İstanbul- 5 Mayıs 2020: Türkiye, COVID-19 salgını nedeniyle kutsal Ramazan ayını sevdiklerinden uzak geçiriyor. Dünyanın önde gelen kısa video platformu TikTok, kalabalık sofralar olmadan kutlanan bu Ramazan ayında kullanıcılarına pozitif enerji vermek için bir kampanya başlattı.

#RamazanMenüsü etiketiyle başlatılan kampanyada TikTok, kullanıcılarını sahur ve iftar yemeklerini birlikte hazırlamaya çağırıyor. Kullanıcılar farklı konseptlerle hazırladıkları birbirinden lezzetli tarifleri paylaşıyor. TikTok, bu kampanyayla insanların platform aracılığıyla bir araya getirmeyi ve pozitif enerji yayarak Ramazan ruhunu yaşatmayı hedefliyor. Kullanıcıların büyük ilgi gösterdiği kampanya, şimdiden 27 milyon görüntülenmeyi geçti. Denedikleri tariflerle #Ramazanmenüsü kampanyasına katılan iki TikTok kullanıcısı da bir çift Apple Airpod kazanacak.

Ünlü şefler ve popüler kullanıcılardan Ramazan sofralarına özel tarifler

#Ramazanmenüsü kampanyasıyla ünlü şefler ve popüler kullanıcılar da Ramazan tarifleriyle sofralara konuk oluyor. Kullanıcılar ve şeflerin sadece videolarla değil canlı yayınlarla da restoranlara özgü lezzetlerini hazırlayacaklarları süreçte CZN Burak Hatay yemekleri, Erşan Yılmaz balık sofrası, Kaburgacı Yaşar olarak bilinen Yaşar Aydın Aka et yemekleri, Özgür Makbule ise ev yemekleri yapacak.

Ramazan tarifleri canlı yayın serisi, 4 – 10 Mayıs tarihleri arasında her gün saat 16: 00'da Ramazan Canlı Etkinliğinde gerçekleşecek. Yayınlarda tariflerini paylaşacak şefler: Faruk Gezen (@faruk_cheff), Biyikli Reis (@biyiklireis_), Mehmet Butcher(@mehmetbutcher) ve Ayvaz Akbacak (@ayvazakbacak)

Bu kampanyaya dahil olan Türk aktris Elvin Levinler (@elvin) Ramazan tatlarına farklı bir dokunuş yaparak sağlıklı bir Ramazan menüsü hazırlayacak. Sivil toplum kuruluşu olan Kadınların Elinden(@kadinlarinelinden) platformuysa evde olan klasik malzemelerle yaratıcı bir menü hazırlayacak.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.