Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-31 21:29:00

ibis ile müzik ve seyahat etme tutkusu yeniden canlanıyor

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu’nun çatısı altındaki ibis otelleri tüm dünyada genç müzisyenleri ve yeni sanatçıları desteklemeyi pandemi sürecinde #GigsAtHome etiketiyle 16 canlı yayın serisi ile sürdürerek görkemli bir final gerçekleştirdi. İki kıtadan ve beş farklı ülkeden sanatçıların bir araya geldiği etkinlikte genç yetenekler, İngiliz elektronik pop grubu Clean Bandit'in ünlü dans hiti 'Rather Be'nin müzik kaydını gerçekleştirdi.

 

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu çatısı altındaki İbis otelleri dünyanın her yerinde yükselmekte olan yeni sanatçıları ve genç müzisyenleri desteklemeyi sürdürürken, global müzik programından sanatçıları benzersiz bir müzik etkinliği için bir araya getirdi.

 

Sosyal mesafenin korunması gereken Pandemi sürecinde #GigsAtHome etiketi ile Facebook ve diğer sosyal mecralarda haftalık canlı performanslarla toplam 16 müzik yayını gerçekleştiren ibis otelleri, finalde iki kıtadan ve beş farklı ülkeden genç yeteneklerle, İngiliz elektronik pop grubu Clean Bandit'in ünlü dans hiti 'Rather Be'nin müzik kaydını gerçekleştirdi. Farklı ülkelerden farklı genç yeteneklerin müzik coşkusu izleyicilere yeniden müzik ve seyahat tutkusu yaşattı.

 

Bu eşsiz oturum için bir araya gelen sanatçılar arasında Gilsons (Brezilya), Glass Cristina (Meksika), LEFT (Portekiz), Nxdia (Birleşik Krallık) ve Moglii (Almanya) bulundu. Kayıt ibis’in global Instagram hesabında yayınlanarak #GigsAtHome yolculuğuna uygun bir final sundu.

 

Müzik misyonu

 

Sony Müzik ile güçlerini birleştirerek 2019 yılında Spotify dijital müzik platformunda yetenekli sanatçıları keşfeden ibis Müzik programı misyonuna bu yılda devam ederek eşsiz sesleri ile müzisyenleri ve geleceğin sanatçılarını rengarenk sosyal mecralarda bir araya getiriyor.

 

İbis otelleri geçtiğimiz 2019 senesinde dünya çapında dünyanın dört bir yanındaki İbis otellerinde 80'den fazla sanatçının performanslarıyla bir İbis Müzik yarışması düzenlemişti. Yarışmaya 17 ülkeden katılan 89 yeni sanatçı finalde Macaristan'ın Sziget Festivali'nde İbis tarafından sunulan Avrupa Sahnesinde birincilik için yarışmış ve bağımsız bir jüri ekibi tarafından seçilen Maria Yfeu, yarışmanın birincisi olmuştu.

 

Genç müzisyenlere Türkiye’de de destek

 

İbis bu kapsamda bağımsız müzik gruplarının sesini duyurmak amacıyla Türkiye’de de geçtiğimiz 2019 senesinde ülkemizin dört bir yanındaki yetenekli müzisyenleri bir araya getiren ve ‘radyo boğaziçi’ tarafından hayata geçirilen ‘Battle of the Bands’ yarışmasının sponsorluğunu üstlenmişti. İbis’in müzisyenlere desteği doğrultusunda gerçekleştirilen yarışmanın birincisi Bahr müzik grubu olmuştu.

 

İbis otelleri #GigsAtHome etkinlikleri ile pandemi sürecinde de globalde (Tom Grennan, Boulevard des Airs ve Lucas Lucco dahil) birçok yetenekle çalışarak müzik severlere evlerinden yeni melodiler keşfetmeleri için destek olmaya devam etti.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.