Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-30 23:59:00

Lexus (Лексус) ще се появи на червения килим на кинофестивала във Венеция

 Производителят на премиум автомобили Lexus отново се превърна в официалната марка на автомобилите на Венецианския филмов фестивал, който ще се проведе на 2-12 септември 2020 г. Lexus ще бъде до известни имена на червения килим като официално превозно средство на 77-ия филмов фестивал във Венеция, който ще се проведе във Венеция Лидо. Организацията, която се следи отблизо от целия свят, ще бъде придружена от 36 автомобила.

Супер купе LC Кабриолет, който е отворен от широката продуктова гама на Lexus, ще се появи на червения килим на всички SUV модели заедно със LC Coupe, 100 процента електрически UX 300e и седан ES. Електрическият автомобил на Lexus UX 300e ще бъде начело в цялата организация, за да покаже визията на марката. Имайки близки отношения със света на киното, Lexus ще продължи да демонстрира своя ориентиран към хората и иновативен подход.

 

Той ще служи като председател на международното жури на Кейт Бланшет на филмовия фестивал във Венеция, където Lexus е официален партньор на превозните средства през последните четири години. Италианската актриса Анна Фоглиета ще извърши церемониите по откриването и закриването на фестивала. Подготвяйки се да предостави уникално изживяване на известни имена, Lexus ще подобри това специално фестивално изживяване със своето внимание към детайлите, висококачествената изработка и комфорта.
 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.