Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-23 12:29:00

Vestel, tüketicinin sağlıklı yaşam tercihine ürünleriyle destek oluyor

Vestel’den gün ışığı teknolojisiyle gıdada, havada, çamaşır ve bulaşıkta tertemiz bir ev

Vestel, geliştirdiği teknolojilerle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Geliştirdiği gün ışığı teknolojisi ile Vestel, gıdada, bulaşıkta ve çamaşırda ekstra hijyen ve uzun ömür vadediyor. Gün ışığı teknolojisine sahip Vestel bulaşık ve çamaşır makineleri, daha az kimyasal kullanarak daha fazla hijyenik ve güvenli ortamlar yaratmak isteyenler için ideal. Çamaşır ve bulaşık makinelerinde günışığı teknolojisiyle kullanıcıya maksimum temizlik vadeden ürünler,aynı zamanda az enerji ve su tüketerek doğayı da koruyor. Gün ışığı teknolojisine sahip Vestel buzdolapları ise içerideki hava kalitesini artırarak gıdaların daha uzun süre taze ve doğal bir şekilde korunmasını sağlıyor.

Vestel, dünya çapındaki 8 Ar-Ge merkezindeki 1600 mühendisiyle tüketicinin beklentilerine cevap vererek, hayatını kolaylaştıracak ürünler geliştirmeye devam ediyor. 2020 yılının başından itibaren neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alarak iş ve ev düzenimizi değiştiren COVID-19 pandemisi nedeniyle bireyler daha çok hijyen sağlayan ürünlere yöneliyor. Vestel’in uzun yıllardır üzerinde çalışarak uluslararası alanda birçok ödüle layık görülen ‘Günışığı teknolojisi’ne sahip ürünleri daha hijyenik bir hayat vadediyor.

 

Hijyen beklentisini maksimum seviyede karşılayan ürünlerin özellikle son dönemde ön plana çıktığını kaydeden Vestel CEO’su Turan Erdoğan, “Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi kısa sürede tüketici ihtiyaç ve taleplerinde değişikliklere neden oldu. Tüketici artık maksimum hijyeni sağlayacak, kendisini daha fazla güvende hissettirecek ürünler istiyor. Vestel olarak 1700 kişilik güçlü Ar-Ge mühendisi kadromuzla gıda israfını önleyen, daha az enerji ve su tüketen ürünler tasarlarken, öte yandan sağlıklı yaşam beklentilerine cevap vermeye de odaklanmıştık. Nitekim bugün geldiğimiz noktada ne kadar isabetli bir yönümüz olduğunu bir kez daha anladık. Yeni lanse ettiğimiz günışığı teknolojisine sahip ürünlerimiz kısa sürede yoğun taleple karşılaştı. Bu da müşteriyi merkeze alan teknoloji üretiminin bir sonucu” ifadelerini kullandı.

 

Güneş ışığından ilham aldık: Gün Işığı Teknolojisi

Güneş ışığından beslenen temiz havanın doğal koruyucu olduğu bilim insanları tarafından kabul edilen bir gerçek. Güneş ışığı yaşamımızı beslerken, aynı zamanda temas ettiği noktalarda hava kalitesini artırarak bizi zararlı oluşumlara karşı koruyor. Vestel’in Güneş ışığından ilham alarak geliştirdiği Gün Işığı Teknolojisi de buzdolabı içindeki havayı temizliyor ve gıdaların temas ettiği hava kalitesini artırıyor. Bu sayede her türlü gıda daha uzun süre daha taze ve doğal bir şekilde korunuyor. Bu teknoloji bulaşık makinesinde ise yaydığı doğal ışık ile bulaşıklarda ekstra hijyen sağlıyor.

 

Kredi kartı, para, cüzdanlar artık daha hijyenik

Gün Işığı, Hızlı Gün Işığı, Susuz Gün Işığı ve Bebek Kıyafeti adında dört farklı programa sahip çamaşır makinesi ise güvenilir bir hijyen sağlıyor. Çamaşırlara özel ışık vererek ekstra hijyenik yıkama gerçekleştiren bu teknoloji sayesinde yıkamada yüksek düzeyde hijyen elde edilirken, su kullanmadan sterilizasyon sağlama imkanı da sunuluyor. ‘Susuz Gün Işığı’ adı verilen ve özel tambur hareketleriyle her yüzeyin gün ışığına maruz kalmasını sağlayan program sayesinde yıkamaya ihtiyaç duyulmadan, sadece özel ışıkla 29 dakikada çamaşır, ayakkabı, kağıt para, kredi kartı, cüzdan gibi günlük hayatta sık temas edilen birçok eşya kolayca hijyenik hale geliyor. Vestel, ürettiği bu teknolojilerle insanlara daha sağlıklı ve konforlu bir günlük hayat vadediyor.

 

Daha az deterjan, daha fazla temizlik

Gün Işığı teknolojisi istenirse ek kimyasal dezenfektanlar kullanmadan çamaşırlarda yüksek hijyen seviyesi de sağlıyor. Tamburdaki özel ışık kaynağından uygulanan ışınlar sayesinde standart yıkamaya ek olarak ekstra hijyen sağlanıyor. Daha az deterjan kullanımıyla çevre dostu bir ürün olarak öne çıkan bu teknoloji doğaya karşı da sorumluluklarını yerine getiriyor.

 

Evlerde tertemiz bir hava

Vestel Gün Işığı Inverter Klimalar, sahip olduğu ışın teknolojisi ile hijyen sağlıyor, çok kademeli filtreleme sistemiyle tertemiz bir ortam havası sunuyor. Gün ışığı teknolojisi hem iç ortamın hava kalitesini arttırıyor hem de iç ünite eşanjör yüzeyinin temiz kalmasını sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.