Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-15 15:54:00

Skagen’den yeni bir klasik

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Skagen’in bir klasik olmaya yeni modeli, şıklığından ödün vermeyen kadınların beğenisini topluyor. Zarafetiyle olduğu kadar yılların eskitemeyeceği tasarımıyla göz alan saatin, artık bir Skagen klasiğine dönüşen hasır bileziğinde çelik ve rose gold renginin kullanımı dikkat çekiyor. Saatin indekslerinde yer alan ışıltılı taşlar ise tasarımın en zarif detayı oluyor.

 

Skagen’in farklı tarzlara hitap eden zengin saat koleksiyonlarını Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

 

Saat&Saat hakkında:

Temelleri 1971 yılında atılan Saat&Saat, 1994 yılından itibaren markalaşıp dünyaca ünlü markaların Türkiye'de distribütörlüğünü alarak büyümesini sürdürdü. 2016 yılında dünya markası Welder’in tüm haklarını satın alan ve Wesse gibi kendi saat markalarını da portföyüne ekleyen Saat&Saat, 2017’de Cerruti 1881 markasının Türkiye lisans anlaşmasını ve 2018’de ise Polo Trophy markasının dünya haklarını alarak global arenaya adım attı. Bugün Saat&Saat; Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30’a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 150 mağazası ve 400 bayisinin yanı sıra dünyaca ünlü saatleri www.saatvesaat.com.tr adresi üzerinden de saat tutkunlarının beğenisine sunuyor. Distribütörü olduğu ve ürettiği markaların Türkiye’de tek yetkili teknik servis hizmetini de sunan Saat&Saat, ayrıca sektörde ilk ve tek olan “tüm mağazalarda teknik servis” hizmetiyle markası ne olursa olsun tüm saatler için teknik destek sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.