Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-08-02 22:11:00

Всеки ще може да приготви храна с мая (дрожди) у дома.

Проектирайки и произвеждайки технологии, които ще улеснят живота на хората, Vestel ще отговори на очакванията на всички, които искат да приготвят храна с дрожди или да осигурят идеални условия за ферментация с новото си поколение хладилник "Maya". 

Vestel, който иска да произвежда ферментирала храна у дома, но не може да намери възможност или да създаде идеални условия в суматохата от ежедневието, осигурява всички необходими условия за ферментация с новото поколение Хладилник MAYA. 7 различни храни, които изискват процес на ферментация, като тесто, кисело мляко, кефир, оцет и кисели краставички; Със своите автоматично коригирани функции за температура и време, Хладилникът MAYA, който позволява лесното му създаване и съхраняване от всички, подкрепя желанието на хората за здравословен живот.

 В допълнение към технологията MAYA, хладилникът Vestel Maya със своята технология за максимална свежест позволява газта, произведен чрез дишането на плодове и зеленчуци, да бъде изведен от околната среда и да запази храната за по-дълго време, без да губи хранителните си стойности; С Active Ion Technology той изпраща отрицателно заредени йони в шкафа и намалява положително заредените молекули с лоша миризма. В същото време големият обем MAYA хладилник с функция „PUZZLE” може да се използва по 19 различни начина благодарение на многофункционалните си интелигентни отделения. Отделението за дрожди може да се използва като фризер или охладител по всяко време, а функциите за използване на други отделения могат да се регулират според предпочитанията на потребителите. Отделно от това, тя също така предоставя възможност да се спести енергия, като се идключва, когато не се използват специални отделения.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.