Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-02 12:40:00

Vakko'nun en yenilikçi markaları caresse bodrum'un masalsı güzelliğiyle buluşuyor

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, bu yaz da misafirlerini Vakko’nun en seçkin mağazaları ile buluşturarak, eşsiz bir deneyim ve keyifli vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, sunduğu birçok lüks ve premium hizmetlerin yanı sıra konuklarını alışverişin en keyifli hali ve en kaliteli markaları ile buluşturmaya devam ediyor.

Türk moda dünyasının en önde gelen markası Vakko; Vakkorama, Vakko Mare ve Vakko Patisserie markaları ile moda ve lezzet tutkunlarını bu sezon da Caresse Bodrum’da buluşturuyor. Moda dünyasına imzasını atmış Vakko, Caresse Bodrum’da üç farklı konsepti ile keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Açıldığı günden beri modanın genç, heyecanlı, yenilikçi ve özgür markası olarak bilinen ve Türkiye’nin ilk gençlik mağazası olarak anılan Vakkorama, alışılmışın dışında mağazacılık deneyimini bu yaz da Caresse Bodrum’da sunuyor. Günlük giyimden abiyeye, ayakkabıdan aksesuara, sürprizli armağanlardan yenilikçi mobil teknoloji araçlarına kadar çok geniş bir yelpazede, pek çok marka ve koleksiyonu bünyesinde bulunduran Vakkorama, Caresse Bodrum’un çok değerli konuklarını davet ediyor.

Romantik, özgün, cesur tasarımlarıyla Vakko şıklığını yaza taşıyan Vakko Mare, doğadan gelen enerjiyi yansıttığı yeni koleksiyonuyla şık yaşam ve plaj tasarımlarını, Ege Denizi’nin berrak sularında rutin tatil anlayışından çıkarak çok özel hizmetler yaşatan Caresse Bodrum’da sunuyor. Vakko Mare’nin 2020 yaz sezonunda ilk çok özel mayo ve bikini’lerin yanısıra yazı vazgeçilmezi etnik kaftanlar, kısa plaj elbiseleri ve rengarenk aksesuarlar yer alıyor.

Vakko moda dünyasındaki sağlam duruşunun yanı sıra gastronomi dünyasında da kendini kanıtlamış Vakko Patisserie markası ile misafirlerini tadı damakta kalacak bir lezzet yolcuğuna çıkartıyor. Zarif Fransız pastacılığının Vakko şıklığı ile buluştuğu Vakko Patisserie, lezzetli tatları, benzersiz sunumları, günün her saatine getirdiği yeni keyifleri ile Caresse Bodrum’da da haute couture bir lezzet deneyimine bekliyor.

Uluslararası otel zinciri Marriott International’ın da bir üyesi olarak zincirlerinin aldığı bir çok sosyal izolasyon ek önlemlerini de uygulayan Caresse Bodrum, geçirilen süreçte sağlık sektörüne yaptığı yardımlar ve dezenfeksiyon önlemlerine verdiği önem ile dikkat çeken Vakko markası ile misafirlerinin sağlığını ve güvencesini her zaman önde tutarak tüm konuklarını büyüleyici güzellikteki ortamında ünlü marklar ile buluşturmanın sevincini yaşıyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.