Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-15 13:23:00

Evde hayatı birlikte iyileştiriyoruz

Philips, ‘Evde Hayatı Birlikte İyileştiriyoruz’ kampanyası ile insanları harekete geçirerek, kendilerini iyi hissettirecek önemli kişisel sağlık rutinlerini sürdürmeleri için teşvik ediyor

 

Philips, gününün büyük bir bölümünü evde geçiren insanları harekete geçirmek için yeni bir kampanya başlattı.‘Evde Hayatı Birlikte İyileştiriyoruz’ kampanyası ile Philips, insanları kendilerini iyi hissettirecek önemli kişisel sağlık rutinlerini sürdürmeleri konusunda teşvik etmeyi ve bu sayede evlerinde keyifli vakit geçirmelerine destek olmayı hedefliyor. Philips sağladığı kişisel sağlık çözümleri sayesinde, insanlara daha iyi görünmeleri ve hissetmeleri için yardımcı olurken evde tüm ihtiyaçlarını kendilerinin karşılayabilmesi için gerekli donanımı sunuyor.

 

Philips, uzmanlığı, tavsiyeleri ve sunduğu çözümler ile insanlara kendilerinin kuaförü olmalarına, mutfakta yaratıcılıklarını göstermelerine ve kolayca ev temizliklerini yapabilmelerine yardımcı oluyor.

 

Philips Kişisel Sağlık Ortadoğu ve Türkiye Genel Müdürü Milena Elmasoğlu, “Philips olarak her zaman kullanıcılarımızı dinliyor, onların isteklerine yanıt verecek ürün ve hizmetlerimiz için çalışıyoruz. ‘Hayatı iyileştirmenin her zaman bir yolu vardır’ inancıyla insanlara anlamlı yenilikler sunuyoruz. İçinde bulunduğumuz COVID-19 sürecinde, evdeki yaşam da değişime uğramış durumda. Normal şartlar altında hem evde hem sosyal ortamlarda zaman geçiren bizler, artık çoğunlukla evde vakit geçiriyoruz. İnsanı işin merkezine alan teknoloji şirketi olarak biz de insanların kendilerini iyi hissettirecek önemli kişisel sağlık rutinlerini sürdürmeleri için ‘Hep birlikte, evde hayatı iyileştirebilir, böylelikle gönül rahatlığıyla hayatımızdaki en önemli olana odaklanabiliriz’ diyoruz. Philips Kişisel Sağlık İş Birimi olarak sunduğumuz, sağlıklı ve kaliteli yaşamı destekleyen küçük ev aletleri (mutfak aletleri elektrik süpürgesi, ütü), kadın ve erkek bakım ürünlerinin yanı sıra Philips Avent markamız ile anne-bebek sağlığında çözümler sunuyoruz. Tüketicilerin online alışverişe yöneldiği bu dönemde, güvenli ve keyifli müşteri deneyimini en iyi şekilde sunmak için online mağazamızı açtık. Philips Türkiye Kişisel Sağlık portföyündeki ürünlerimizin satıldığı http://www.philips.com.tr online mağazamız ile müşterilerimize 7/24 destek veriyoruz” dedi.

 

Philips, ürün ve çözümleriyle evde hayatı iyileştirmeye devam ediyor!

Philips, ürün ve çözümleriyle insanların daha iyi görünmelerine ve evde geçirdikleri zaman boyunca kişisel bakımlarını yapabilmelerine yardımcı olurken, ev işlerini de kolayca halletmelerini sağlıyor.

 

OneBlade ile Evde Kendi Berberiniz olun!

Vaktimizin çoğunu evde geçirdiğimiz bu dönemde her işimizi kendimiz yapıyoruz. Evde daha fazla zaman geçirirken, bakımına özen gösteren ve yeni bir stil denemek isteyen erkeklerin tercihi Philips OneBlade, gelişmiş bıçak teknolojisi sayesinde erkeklere tek bir ürünle sakallarını kısaltma, şekillendirme ve tıraş etme imkânı sunuyor.

 

Evde Kişisel Bakım Philips Lumea Prestige ile Hayal Değil!

Birçoğumuz bu dönemde düzenli güzellik randevumuza gidemiyor ve istenmeyen tüylerden kurtulmanın alternatif yollarını arıyoruz. Epilasyon hızlı ve kolay seçenek olsa da evinizin rahatlığında yapabileceğiniz daha etkili ve uzun vadeli bir çözüm var. Philips IPL cihazı Lumea Prestige, ev konforunda, kısa sürede istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlıyor. Yaklaşan yaz mevsimine hazırlık yapmak isteyen kadınlar, Philips Lumea Prestige ile yalnızca 3 uygulamada tüylerin %92'sine varan azalma sağlayabiliyor.

 

Evde Saç Bakımı Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Evde doğru ürüne sahipseniz saç bakımınızı yapmak daha kolay. Kısa bir sürede doğal görünümlü, bakımlı saçlara kavuşmak için Philips StyleCare Essential Isıtmalı Düzleştirme Tarağı BHH880 yanınızda. ThermoProtect teknolojisiyle saçları koruma altına alan ve pürüzsüz ve elektriklenmeyi önleyen Isıtmalı Düzleştirme Tarağı, tek seferde daha fazla saçı düzleştirirken, zamandan da tasarruf sağlıyor.

 

Ev İşlerinin Vazgeçilmez Üçlüsü!

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz bu günlerde, evdeki en büyük işlerimizin başında temizlik, ütü ve yemek yapmak geliyor. Philips ile bunları kolaylaştırmak ve eğlenceli hale getirmek ise çok basit.

 

Kesintisiz güçlü buharıyla hem hızlı hem de çok pratik Philips Steam&Go Plus ile yaz sıcaklarında ütü yapmak bunaltıcı olmaktan çıkıyor. Steam&Go Plus, günlük kırışıklıkları hızla açıyor, giysilerinizi tazeliyor ve kokulardan arındırıyor. Tüm kumaşlarda güvenle kullanabileceğiniz özel tabanı sayesinde sıfır yanık garantisi veriyor. Yatay ve dikey kullanımıyla ütü masasına ihtiyaç duymayan Steam&Go Plus, hafif ve kompakt tasarımı sayesinde her zaman, her yerde kullanılabiliyor. Yoğun buharı ile ekstra hijyen sağlamak isteyenler için de hızlı bir çözüm sunuyor ve bakterilerin 99,9%’unu öldürüyor.

 

Hızlı ve kolay temizlik yapmayı sevenler, Philips SpeedPro Max’in 360 derece çekim gücü ve kablosuz süpürge teknolojisi ile benzersiz bir deneyim yaşıyor. PowerCyclone 8 teknolojisini SpeedPro Max’e entegre eden Philips, en iyi torbasız elektrikli süpürge teknolojisini kablosuz süpürgesi ile buluştururken, hızlı ve pratik temizlikte çifte kolaylık sunuyor. SpeedPro Max, 360 derece çekim gücü sayesinde tüm yönlerden çekiş sağlarken, tek geçişte daha fazla tozu toplayabiliyor.

 

Çok az yağ ile ya da hiç yağ kullanmadan sağlıklı ve bir o kadar pratik yemekler pişirebileceğinizi biliyor muydunuz? Patentli Rapid Air hızlı hava teknolojisi ile sadece hava kullanan Philips Airfryer XXL, daha sağlıklı besinler hazırlamanızı sağlıyor. Böylelikle çok az ya da hiç yağ kullanımı olmadan hazırlanan yiyecekler, sağlıklı bir beslenme düzenine geçmeyi de kolaylaştırıyor. Airfryer XXL’ın geniş iç hacmi sayesinde, tüm aile için tek seferde yemekleri kızartabilir , fırınlayabilir, ızgara pişirebilirsiniz.

 

 

Philips Avent, Her zaman Anne ve Babaların Yanında!

Hayata geçirdiği projeler ve sunduğu ürün çözümleri ile ebeveynlik yolculuğunda anne ve babaların hayatını iyileştiren Philips Avent, vaktinin çoğunu evde geçirmek zorunda kalan annelerin merak ettiği soruları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Yenidoğan Uzmanı Dr. Gülnihal Şarman ile gerçekleştirdiği sosyal medya canlı yayınları ile cevaplıyor. Genel çocuk sağlığı, emzirme, uyku ve ek gıda gibi konularda bilgilerini paylaşan Dr. Gülnihal Şarman, Philips Avent aracılığı ile annelerle buluşuyor. Philips Avent ayrıca bu süreçte, Alle Sağlık’ın doğuma hazırlık kampı CampAlle uzmanları ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal medya canlı yayınları ile anne ve baba adaylarına doğuma hazırlık, emzirme, yenidoğan bakımı konusunda da bilgi veriyor ve doğum süreci ve sonrası bebek bakımı hakkında onları bilinçlendiriyor. Aynı zamanda, Philips Avent bu döneme özel olarak, e-ticaret alışverişi yapmayı tercih eden anne-babaların ürünlerle ilgili ön bilgi alabilecekleri, satın alım sonrasında ürünün kullanım özelliklerini öğrenebilecekleri yeni bir tüketici destek hattını da devreye alıyor. Anne ve babalar 0 850 241 80 10 numaralı telefonu arayarak Philips Avent ürünleri ile ilgili destek alabilecekler.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.