Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-07 12:31:00

Royal Canin, Türkiye’deki sağlıklı beslenme yelpazesini genişletiyor

Kedi ve köpeklerin sağlıklı beslenmesinde dünya çapında lider bir şirket olan Royal Canin, ırklara özel geliştirdiği beslenme çözümlerine yenilerini ekleyerek, sağlıklı beslenme yelpazesini Türkiye’de genişletme kararı aldı. Buna göre, 19 farklı ırk köpek maması, Royal Canin resmi satış sitesi üzerinden hayvan sahiplerine sunulmaya başlandı.

Kedi ve köpeklerin sağlıklı beslenmesinde dünya çapında lider bir şirket olan Royal Canin, hayvanların ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği özel beslenme çözümleri ile onlara “daha iyi bir dünya” sunmayı hedefliyor. Her bir kedi ve köpeğin eşsiz ve farklı ihtiyaçlara sahip olduğu bilimsel gerçekliğinden yola çıkarak ırklara özgü sağlıklı beslenme çözümleri sunan şirket, Türkiye’de ırk köpeklere yönelik sunduğu sağlıklı beslenme ürün yelpazesini genişletme kararı aldı. Haziran ayı itibariyle, 19 farklı ırk köpek maması, Royal Canin resmi satış sitesi üzerinden hayvan sahiplerinin erişimine açıldı.

Her biri benzersiz, her birinin beslenme ihtiyacı farklı

‘Beslenme aracılığıyla sağlık’ odağında çalışmalarını yürüten Royal Canin, her bir kedi ve köpeğin benzersiz olduğu bilimsel gerçekliğinden yola çıkarak ırklara özgü özel beslenme çözümleri sunuyor. İlk ırk mamasını İran kedilerinin farklı sağlık ihtiyaçlarını göz önüne alarak ürettiği 1999 yılından bu yana, Royal Canin Şirketi, ırk temelli beslenme çözümlerinde dünya çapında lider bir şirket konumuna geldi.

Her ırkın kendine özgü farklı beslenme ihtiyaçları olduğunun ve genetik olarak yatkınlık veya diğer faktörler sebebiyle gelişebilecek sağlık sorunlarının bulunduğunun altını çizen Royal Canin, farklı ırklara özel olarak geliştirilen beslenmenin, hayvan sağlık ve refahının korunması ve iyileştirilmesindeki doğrusal etkisinin önemine vurgu yapıyor.

Hayvanlar için Daha İyi Bir Dünya, onlara özel olarak geliştirilen beslenme çözümleri ile mümkün

İnovasyon merkezleri aracılığıyla bilim odaklı, Ar&Ge yoğun bir süreç ile kedi ve köpek beslenme çözümlerini ürettiklerini belirten Royal Canin Türkiye Genel Müdürü Roman Kuzmych, “Kedi ve köpeklerin sağlık ve refahlarının, hayvan sahiplenme sürecinden başladığını düşünüyor ve sıhhatlerini etkileyebilecek pek çok etmen olduğu gerçeğinden yola çıkıyoruz. Bu etmenlerden en önemli iki tanesi; hayvan sahibinin sorumluluğu ve özel beslenme çözümleri... Sorumlu hayvan sahipliği konusunda farklı projeler ve rehber çalışmaları ile farkındalık yaratmaya çalışırken; uzun yıllara dayanan tecrübemizi beslenme alanındaki ürünlerimize yansıtıyoruz. Her anlamda hayvanlarımızın refahını bütünlüklü bir bakış açısıyla kapsamaya çalışıyoruz. Çok daha geniş ve özel bir ürün yelpazesi ile Türkiye’deki daha fazla hayvansevere ulaşıyor olmaktan dolayı son derece mutluyuz,” dedi.

19 farklı ırk köpek maması, hayvan sahipleri ile buluşuyor

Royal Canin Türkiye’nin internet mağazası üzerinden sunmaya başladığı beslenme çözümleri şu şekilde:

  • Dachshund Puppy ve Adult
  • Shih Tzu Puppy ve Adult
  • Golden Retriever Puppy
  • Labrador Retriever Puppy
  • Rottweiler Puppy ve Adult
  • Jack Russell Terrier Puppy ve Adult
  • Boxer Puppy ve Adult
  • Bulldog Puppy ve Adult
  • Poodle Adult
  • Poodle (Loaf) - Yaş Mama
  • Miniature Schnauzer Adult
  • West Highland White Terrier Adult
  • German Shepherd Puppy

Royal Canin’in ödül maması, ilk kez Türkiye’de

Royal Canin, ırk köpek mamaları ile birlikte portföyünde yer alan özel bir ödül mamasını da ilk kez Türkiye pazarına getiriyor. İki aydan büyük yavru ve yetişkin köpekler için eğitim esnasında pozitif ödüllendirme olarak kullanılabilecek Royal Canin Educ Adult/Puppy Dog besin takviyesi, sınırlı kalori alımı ile optimum yenilebilirlik sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.