Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-08-18 09:42:00

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2019-2020 sezonu şampiyonu KIA Stonic kazandı

Büyük ödülün son model KIA Stonic olduğu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2019-2020 sezonu tamamlandı. Topladığı toplam 3.760 puan ile Petrol Ofisi Sosyal Lig şampiyonu olan ‘McDüzcan’ – Mahmut Düzcan, kazandığı KIA Stonic’i düzenlenen törenle teslim aldı. 2019-2020 sezonunda 34 haftanın birincilerine Samsung Galaxy S10 ve toplam 1 milyon TL değerinde yakıt ödülü dağıtıldı. Devler Ligi’nde en yüksek puanı alan Sosyal Lig yazarı Ceyla Büyükuzun ile Devler Ligi çekilişinde kazanan kullanıcılar Süleyman Ay (suleyman2100) ve Ferhat Tayfur (Npy11ader) ise 15 bin TL değerinde seyahat çeklerini Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç’un elinden aldılar.

 

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2019-2020 sezonunda rekabetin son haftaya kadar taşındığını belirten Mahmut Düzcan “10 yıldır bu tür oyunlar oynuyorum. Petrol Ofisi işin içine girince heyecan ve oyunun kalitesi çok arttı. Bence en iyisi oldu. Bu oyunda iddialıyım, ama birinci olup KIA Stonic’i alacağım hiç aklıma gelmezdi. Son haftalar çekişmeli geçti ama ipi ben göğüslediğim için sevinçliyim” diyerek tüm futbolseverlere gelecek sezonda bu heyecana ortak olma çağrısında bulundu.

 

Futbol tutkusunu haftanın her gününe taşıyan Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2020-2021 sezonda da birbirinden cazip hediyeler ve farklı sürprizlerle kullanıcılarına yeni heyecanlar yaşatmaya hazırlanıyor.

 

Türkiye’nin 1 numaralı fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2019-2020 sezonu da yoğun bir rekabete sahne oldu. Toplam 2 milyon kullanıcıya ulaşan Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 34 hafta boyunca yaşanan kıyasıya mücadelenin sonunda, toplam 3.760 puan ile genel klasmanda birinci sırayı alan Mahmut Düzcan (McDüzcan), büyük ödülün sahibi oldu.

 

Petrol Ofisi Sosyal Lig 2019-2020 sezonu şampiyonu Mahmut Düzcan, büyük ödül olan SUV segmentinin yeni ve gözde aracı son model KIA Stonic’in anahtarını düzenlenen özel bir törenle Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç ve KIA Pazarlama Müdürü Berna Erol’un elinden aldı. Petrol Ofisi Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törende ayrıca Sosyal Lig yazarları arasında geçen Devler Ligi’nde en çok puan toplayan spor yorumcusu Ceyla Büyükuzun ile çekiliş talihlilerinden Ferhat Tayfur’a da (Npy11ader) 15 bin TL değerindeki seyahat çekleri verildi.

 

Petrol Ofisi Sosyal Lig’den ödül yağmuru

 

Futbolseverlerin içindeki teknik direktörü ortaya çıkartan fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, bir yandan futbol heyecanını farklı bir boyuta taşırken, bir yandan da kullanıcılarına birbirinden cazip hediyeler dağıtmaya devam ediyor.

 

Sosyal Lig’de Sezon içinde 34 hafta boyunca her haftanın liderine Samsung Galaxy S10, 100 kişiye de 250’şer TL değerinde yakıt dağıtıldı. Sezon sonunda genel klasmanda ise birinciye verilen KIA Stonic’in yanı sıra 2. ve 51. sıra aralığını paylaşan 50 Sosyal Lig kullanıcısına 1.000’er TL, sonraki 50 kişiye 500’er TL, sonraki 300 kişiye ise 250’şer TL’lik olmak üzere toplam 1 milyon TL değerinde yakıt dağıtıldı.

 

Devler Ligi’nde en yüksek puanı alan Sosyal Lig yazarı Ceyla Büyükuzun ve onu tahmin edenler arasında yapılan çekilişte kazanan Süleyman Ay (suleyman2100) ve Ferhat Tayfur (Npy11ader) da 15 bin TL değerinde seyahat çeki kazandı.

 

2020-2021 sezonunda da futbolseverlerin tutkusu olacak

 

Petrol Ofisi Sosyal Lig’in 2019-2020 sezonunda yaklaşık 2 milyon kullanıcıya ulaşarak kendi rekorunu geliştirdiğini belirten Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “Petrol Ofisi Sosyal Lig’i her geçen sene, hem içerik hem kapsam hem de ödüllerle daha da geliştiriyoruz. Bu yıl da büyük ilgi gördü ve ligde verilen pandemi arasına karşın oldukça çekişmeli bir sezonu geride bıraktık. Hem haftalık hem de genel klasmanda başarılı olan yüzlerce, binlerce kişiye dağıttığımız hediyelerle, yaşanan bu heyecana mutluluk da katmaya çalıştık. Aynı şekilde 2020-2021 sezonuna da güçlü bir şekilde hazırlandık. Yeni sezonda futbol tutkusunu haftanın her gününe taşıyan Petrol Ofisi Sosyal Lig, yine birbirinden cazip hediyeleri ve farklı sürprizleri ile sporseverlerin 1 numaralı tercihi olmaya devam edecek” dedi.

 

KIA Stonic kazanan talihliyi tebrik eden KIA Pazarlama Müdürü Berna Erol “Futbolun birleştirici ve bütünleştirici gücünü dijital kanallar üzerinden tüm Türkiye’nin katılabildiği bir turnuvayla taçlandıran Petrol Ofisi ailesini bu güzel uygulaması için tebrik ediyorum. Petrol Ofisi Sosyal Lig uygulamasını desteklemekten ve bu heyecanı birlikte yaşamaktan çok mutluyuz. Bu yılki başarısıyla turnuvanın kazananı Mahmut Düzcan’ın kazandığı ödül olan KIA Stonic’i güzel günlerde kullanmasını diliyorum” dedi.

 

“Bence bu alandaki en iyi oyun”

 

Petrol Ofisi Sosyal Lig’in 2019-2020 sezonu şampiyonu Mahmut Düzcan, aslen Yozgatlı olmasına karşın eşi ve çocuğu ile birlikte Van’da yaşıyor. Son 10 yıldır bu tür oyunları oynadığını ve bunlarda da birincilikler elde ettiğini belirten Mahmut Düzcan, “Sosyal Lig’i de ilk günden oynamaya başladım. Petrol Ofisi işin içine girince oyunun kalitesi, heyecan her geçen yıl çok arttı. Hatta tecrübeme dayanarak bence alanındaki en iyi oyun diyebilirim. Bu süreçte eşim çok destek oldu ve yeni doğan oğlumun da şans getirdiğine inanıyorum. Her hafta oynadım ve Positive Card puanlarımı da kullanarak, güçlü bir bütçe ile en iyi takımı kurmayı hedefledim. Sona doğru aradaki farkı 100 puana kadar çıkarmıştım, ama rakiplerim farkı eritmeye başladı. Son haftaya kadar tatlı bir rekabet vardı ancak ipi göğüsledim ve büyük ödül KIA Stonic’in sahibi oldum” diyerek, tüm futbolseverleri 2020-2021 sezonundaki Petrol Ofisi Sosyal Lig heyecanına ortak olmaya davet etti.

 

Petrol Ofisi Sosyal Lig’in ideal 11’i

 

2019–2020 Cemil Usta sezonunda bir anlamda başarılı performansı ile ligin, takımlarının kaderini belirleyen futbolcular, Petrol Ofisi Sosyal Lig’in de ilk 11’ini oluşturdular. En iyi dizilişin 3-4-3 olduğu Petrol Ofisi Sosyal Lig ideal 11’i; mevkileri, takımları ve topladıkları puanlarla birlikte şu futbolculardan oluştu:

 

Kaleci:
Mert Günok (Başakşehir – 174p)

 

Defans:
Domagoj Vida (Beşiktaş – 186p)
Caner Erkin (Beşiktaş – 194p)
Gael Clichy (Başakşehir – 201p)

 

Orta Saha:
Edin Visca (Başakşehir – 256p)
Anastasios Bakasetas (Alanyaspor – 207p)
Jose Sosa (Trabzonspor – 194p)
Anthony Nwakaeme (Trabzonspor – 200p)

 

Forvet:
Papiss Cisse (Alanyaspor – 237p)
Adis Jahovic (Antalyaspor – 209p)
Alexander Sörloth (Trabzonspor – 288p)


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.