Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-20 18:00:00

Temkinli Fon Sepeti Nedir?

Temkinli Fon Sepeti ile Tanışmanızın Tam Zamanı!

Mevduat oranlarının düşmesiyle beraber yatırımcıların birçoğu getiri anlamında yatırım fonlarına yönelmiştir. Bugün sizlere mevduata alternatif olarak, mevduattan daha yüksek getiri elde edebileceğiniz Temkinli Fon sepetimizi tanıtacağım.

Yatırımlarınızın enflasyonun üstünde reel getiri sağlaması sizin hedefinizse, fon sepetlerimiz arasında bulunan Temkinli fon sepetimiz sizin için uygun olacaktır. Bu Fon sepetimiz piyasa fırsatlarını ve yeni ürünleri araştıran zaman zaman portföyünde buna uygun değişiklikler yapan yatırımcı profiline uygun bir sepettir.

Temkinli Fon Sepetimizin geçmiş performansına baktığımızda Haziran ayı aylık getirisi %6,85 olmakla beraber yıllıklandırılmış; brüt getirisi %82,21 gibi hayli yüksek gerçekleşmiştir.

Bu fon sepeti ve diğer fon sepetlerimiz ile TEFAS’a kayıtlı tüm fonlara ilişkin detaylı bilgiler ve hangi fonların size uygun olduğunu anlamanızı sağlayarak risk toleransınızı belirleyen Fon Anketimize yatirimdirekt.com sayfamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Daha fazlası için tıklayın!

Size uygun fon sepetini bulmak için Yatırım Direkt'i ziyaret edebilirsiniz.

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.