Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-25 16:35:00

VakıfBank’ın yeni imaj reklamı yayında

Kökleri yüzlerce yıllık vakıf kültürüne dayanan VakıfBank, bu yıl 66’ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor. VakıfBank’ın köklü geçmişine dayanan uzmanlığına dikkat çeken yeni reklam filmi ‘83 milyonun varsa’ yayına girdi.

Bu yıl 66’ncı kuruluş yıldönümünü kutlayan VakıfBank’ın yeni reklam filmi yayına girdi. Filmde, VakıfBank’ın beslendiği vakıf kültürünün mirasçısı olduğuna, geçmişten aldığı değerleri geleceğe taşırken toplumun her kesimine nefes olmayı amaçladığına dikkat çekiliyor.

Filmde, sevilen oyuncu ve seslendirme sanatçısı Bülent İnal, VakıfBank’ın yeni reklam yüzü olarak yer alıyor. İnal, önümüzdeki dönemde VakıfBank’ın sesli ve görüntülü tüm iletişim çalışmalarında VakıfBank’ın yüzü ve sesi olmaya devam edecek.

Çekimleri 4 gün süren reklam filmde birçok mekan kullanıldı. İstanbul Avrupa yakasındaki yüksek plazalarda ve iş merkezlerinde başlayan çekimler, Bursa’nın bereketli topraklarına taşındı. İstanbul Havalimanı, Osmangazi Köprüsü ve Üsküdar Millet Kütüphanesi de yer aldığı filmde Bankanın finans sektöründeki yenilikçi ürünlerin yanı sıra spora verdiği büyük desteği de vurgulamak amacıyla VakıfBank Spor Sarayı’nda da çekimler yapıldı. Çekimler, 150’ye yakın görevli ile pandemi sürecine uygun tedbirler gözetilerek tamamlandı.

Reklamveren: VakıfBank

Reklamveren Yetkilisi: Ferkan Merdan(Genel Müdür Yardımcısı),Gönül Göral Öztürk, Zahid Tandoğan

Reklam Ajansı: Papillon İstanbul, Yunus Becit (Başkan)/Fatih Öztürk (Genel Müdür)

Yaratıcı Ekip: Anıl İslam (Yaratıcı Yönetmen), Zafer Çaltekin, Salih Küçük, İlkay Saltık, Haydar Öztürk, Ömer Siber, Mehmet Özkan, Berkay Tanır

Marka Direktörü: Serpil Neslihan Tüdeş

Marka Yöneticisi: Dila Oş

Yapım Şirketi: Kala Film

Yönetmen: Hakan Yonat

Müzik: MCE Production & Jingles

Medya Ajansı: Native

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.