Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-29 16:00:00

Korona ve sonrası için güçlü bağışıklık

Bu kitap, Covid-19 ve olabilecekki olası tüm virüslere karşı bilinçlenip

korkularımızdan kurtulmak adına güzel bir hediye.

Covid-19 virüsü hayatımızı derinden etkiledi. Biyolojik silah mı, doğal yollarla mı yayıldı tartışmaları bir yana insanlık aynı soruyla baş başa kaldı: Kendimi ve sevdiklerimi bu salgından nasıl korurum?

Ve şu gerçek net olarak anlaşıldı: Koruyucu aşı da bulunsa, tedavi eden ilaç da geliştirilse insanlığın elindeki en büyük silah kendi bağışıklık sistemi.

İşte bu kitap tam da bu amaca hizmet etmek içindir. Covid-19 ve bunun için geçerli bulaşıcı virüsler için şimdiden kuvvetli bir bağışıklık sistemi inşa etmenin yollarını anlatıyor.

Bağışıklık sistemi beslenme, spor, güneşlenme, stres gibi faktörlerden etkileniyor. Kişinin ileri yaşta olması; obezit, kronik hastalıklar, diyabet, böbrek yetmezliği, hipertansiyon, kanser, kalp ve akciğer hastalıkları gibi rahatsızlıkları azaltmak da, enfeksiyona olan riskini arttırıyor.

Korona ve Sonrası İçin Güçlü Bağlanmıştır kitabında, Covid-19 enfeksiyonu ile ilgili araştırmalar ışığında, hem bağışıklık sistemimizi kullanmak için daha çok hangi besinlere ve gıda takviyelerine ihtiyacımız olduğu alınıyor.

Bu kitap, Covid-19 ve kullanımki olası tüm virüslere karşı bilinçlenip korkularımızdan kurtulmak adına güzel bir hediye.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.